Werk

Als je iemand inhuurt, wil je wel waar voor je geld.

Check hier onze ervaring en projecten.

Heb je een specifieke uitdaging?

Ik hoor het graag en bespreek vrijblijvend de mogelijkheden

100% vrijblijvend, geen pitches, het gesprek blijft onder ons.

Dit moet je nog weten

Als je met ons aan de slag wilt

Op dit moment niet full-time. Maar de vraag is: heb je een fulltimer nodig?

Of is iemand die jou helpt met het uitzetten van de lijnen en 2x per week de zaak op scherp zet ook genoeg? Mijn ervaring zegt me dat dat vaak prima is. Jouw voordeel : het scheelt je flink in de kosten👍

Dat varieert. Ik heb – speciaal voor Scale-ups – een programma. Het tarief daarvan begint bij €1.500 per maand.

Je kunt ook een eenmalig consult boeken. Bijvoorbeeld voor een specifiek vraagstuk waar je eindelijk eens gas wilt geven. Kijk hier voor de prijzen.

Wil je een uurtarief voor jouw specifieke klus? Laten we dan eerst kijken wat je wilt.  Klik hier om een afspraak te maken.

Zeker. Ik voer momenteel 80% van mijn werkzaamheden remote uit. Ik werk vanuit mijn eigen kantoor in Woerden, maar kan ook bij jullie op de zaak werken.

Prima. Bij de plannen die ik maak of teams die ik moet managen kan ik prima in het Engels het voortouw nemen. Ruwweg de helft van mijn klanten van de afgelopen 5 was Engels of had dat als voertaal. Ik spreek trouwens ook Duits🇩🇪.

Ik werk al 20 jaar aan de sales en datagedreven marketing en dus veel online. Een belangrijk deel van die tijd bracht ik door in software bedrijven of omgevingen waarin ondernemen belangrijk was. Ik ben dus een ondernemende marketingmanager.

Daarnaast heb ik de nodige Corporate ervaring. Ik weet hoe belangrijk het is om mensen mee te nemen, zaken te borgen, te werken vanuit processen en zowel risico’s, planningen, budgetten als stakeholders🤗 te managen.

Das best breed. Ik vind het opzetten en stroomlijnen van marketingteams leuk. Temeer omdat ik het leuk vind om (jonge) marketeers op te leiden en beter te maken🥇.

Daarnaast krijg ik veel energie van het realiseren van snelle en pragmatische upgrades van websites, landingpages, emails, marketingfunnels zodat je hiermee meer gaat verkopen.🚀

Ik ben iemand die energie krijgt van nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe dingen leren, (winter)sporten en genieten van mijn gezin.
Zo heb ik een lieve vrouw die geweldig werk in de zorg doet en die ik daarom enorm bewonder. En ik heb 2 dochters op het voortgezet onderwijs die mij dagelijks laten genieten van leuke verhalen waar zij mee thuis komen.

Hebben wij een match?

Er is maar 1 manier om daar achter te komen.

Dit kost je slechts 30 minuten en is 100% vrijblijvend

Vertrek niet met lege handen.

Je hebt vast een Marketing of Groei uitdaging waarmee ik je met mijn ervaring als senior marketeer op weg kan helpen. 

"Nooit verwacht dat een gesprek van een half uurtje zoveel eye openers zou geven"

Christiaan Snabel