Wat levert mij dit op?

✔︎ Geen vage beloftes, maar concrete deliverables
✔︎ Groeiplan, kickstart en 6 maanden begeleiding
✔︎ Concrete korte en lange termijn resultaten

Winnende-marketingstrategie
Download de PDF (e-mail niet nodig)
  • 15 jaar marketing & sales ervaring
  • 1-op-1 begeleiding
  • speciaal voor B2B dienstverleners & tech-bedrijven

Concrete deliverables

Degelijk groeiplan met concrete - 'actionable' - roadmap

“Plans are nothing, planning is everything”.  Daarom maken wij samen met jou en je team een groeiplan, maar ook een detailleerde planning met concrete stappen. Zo weten jij en je team wat je te doen staat om je online omzet te verhogen.

Marketing automation blueprint & kickstart

Een van de tactieken om je omzet te verhogen – zeker als je een flinke klantenbase hebt – is marketing automation. Toch blijkt het vaak moeizaam van de grond te komen. Speelt dit in jouw groeiplan? Dan helpen wij jou kickstarten.

6-12 maanden (team) coaching

Strategieën en plannen zijn broodnodig, maar het verschil maak je in de executie! Daar moet je tempo houden, vertragers elimineren en slim bijsturen. Wij zijn de stok achter de deur zodat jij moeilijke momenten glansrijk doorstaat. 

Training 'on the job' waar nodig

Marketingopleidingen zijn goed, maar lopen bijna altijd achter de feiten aan. En de praktijk is en blijft de beste leermeester. Het groeitraject blijkt vaak zeer leerzaam en levert blijvend een hoger niveau aan kennis en marketingvaardigheden op.

Blijvende voordelen

Naast de concrete deliverables levert dit groeiprogramma je ook een aantal blijvende voordelen op. 
Dit unieke groeiprogramma biedt jou:

Planmatige doelgerichtheid en structuur

Door het maken van een plan en 6-12 maanden planmatig te werken ontstaat een zekere structuur en slijt een nieuwe manier van werken in. Daar heb je als ondernemer vaak jarenlang plezier van.

Hoger tempo en executiekracht

Met Scale-up experience als externe coach en begeleiding gaan tempo en executiekracht van je marketingteam significant omhoog. Een effect dat vaak intact blijft als wij na 6-12 maanden vertrekken.

Netwerk, excellente tools en partners

Je profiteert tijdens het groeiprogramma van ons netwerk van partners en specialisten. Daarnaast helpen we jou werken we met de beste tools en kennis uit de markt. Dat blijkt – als wij na 6-12 maanden vertrekken – vaak een blijvende upgrade.

Veelgestelde vragen

Wie zijn jullie (ideale) klanten?

Onze focus is MKB bedrijven, zakelijke dienstverleners en Business-to-Business. Zo hebben we een detacheerder, een bedrijf dat leiderschapstrainingen geeft en een zakelijk reisbureau als klant. Ook helpen we een accountant, en een advocaten kantoor. Verder adviseren we enkele tech-start-ups die hun SaaS oplossing online vermarkten en daarin enorme groeiambities hebben. Belangrijk is dat je de overtuiging hebt om met je (online) marketing een groeisprong te maken. Als je al met bureau’s en specialisten werkt is dat mooi meegenomen, maar geen must. Wel is het handig als je zelf enig besef hebt van marketing. Je wilt er immers verder mee groeien.

Stel ik heb een klein of geen online marketing team?

Dat ben je geen uitzondering. Dit is immers de situatie bij 60-80% van onze klanten. We maken altijd eerst samen een groeiplan dat past bij jouw situatie, ambities en middelen. Daarbij zoeken we de kennis en vaardigheden en helpen we jou die zo slim en voordelig mogelijk in te kopen. Ons netwerk helpt je daar uitstekend bij. Vaak blijkt dit – zeker in een eerste fase – veel slimmer en goedkoper dan zelf mensen zoeken en aannemen.

Stel ik begin net met online marketing?

Ook dan ben je geen uitzondering. Sterker nog, dat kan een voordeel zijn. Ook in dat geval kijken we samen hoe we snel resultaat kunnen boeken. Een investering om de basis op orde te krijgen kan daarbij nodig zijn. Daarover adviseren we je voorafgaand aan het groeiprogramma. Zo kun je aan de hand van onze inschattingen beslissen hoe je gaat starten.

Wat is het verschil met een marketing bureau?

Bureau’s werken vaak vanuit een briefing of één specifieke vaardigheid (bv webontwikkeling, Facebook of zoekmachine marketing). Wij werken vanuit het uitvoeren van jouw groeistrategie en het behalen van een omzetdoelstelling. Alles staat in dienst van die doelstelling. En wij staan daarin aan jouw kant. We maken eerst samen een plan vanuit jouw bedrijfsstrategie, jouw beschikbare middelen, budgetten en andere kaders. Dat gaat vaak verder dan wat een bureau doet. Vervolgens starten we de samenwerking met jou, je team EN je bureau.

Hoe werk je samen met mijn marketingteam?

Bij het uitvoeren van jouw groeistrategie, sta ik aan jouw kant. We maken eerst samen een plan vanuit jouw strategie, beschikbare middelen en andere kaders. Vervolgens kijken we wat aan kwaliteit nodig is, wat al aan boord is en hoe we gaan samenwerken. Als er ‘along the way’ spelers gewisseld moeten worden omdat ze het tempo niet bijbenen, hoor je dat snel van mij en gaan we op zoek naar een oplossing. Soms is opleiding/coaching of een (tijdelijk) iets scherpere andere rolverdeling noodzakelijk.

Wat verandert er in de samenwerking met mijn bureau(s)?

Op basis van de plannen sturen we (je eventuele team) je bureau(s) en eventuele ZZP’ers die je inhuurt, aan. We zijn een verbindende factor. We brengen kennis en ervaring en dus extra scherpte. Bureau’s ervaren dat doorgaans als een grote toegevoegde waarde. Ze ervaren dat ze door ons over het algemeen beter gebriefd worden en beter worden meegenomen in ‘the big picture’ waardoor ze ook een betere bijdrage kunnen leveren.

Winnende-marketingstrategie
Download de PDF (e-mail niet nodig)

Heb ik geen dubbele of hogere kosten?

Nee, vaak worden de kosten zelfs lager. Met onze kennis en vaardigheden maak je soms andere beslissingen waarmee je in sommige gevallen flink bespaart op kosten voor bureaus. Ook helpen we bureaus beter aansturen waardoor zij vaak meer in hun kracht staan en jou meer waarde leveren.

Staat jouw vraag er niet bij?