Hoe is jullie aanpak?

Dit kun je verwachten

Stap 1 . Praktische workshop

Artboard Created with Sketch.

Met een praktische workshop brengen we alles in kaart. Wat zijn je doelen en belemmeringen? Waar sta je? En wat wordt de strategie? Jouw voordelen:

Stap 2 . Samenwerking in sprints

Artboard Copy 3 Created with Sketch.

Op basis van stap 1 maken we een detail-planning. Ik coach en begeleid jullie bij de uitvoering. Jouw voordelen:

Stap 3 . Borging en overdracht

Artboard Copy 2 Created with Sketch.

Borging en overdracht. Door begeleiding in een vast ritme raken jij en je team vertrouwd met nieuwe kennis en vaardigheden. Jouw voordelen:

Hebben wij een match?

WEL

NIET

Ervaringen

“Ik heb met Christiaan gewerkt op Schiphol en bij Portbase. Daar was de uitdaging om data-en API proposities te ontwikkelen en een pragmatische kickstart te geven aan het naar de markt brengen van deze – voor velen toch best abstracte – maar veelbelovende diensten.
Ik heb Christiaans bijdrage in het opzetten van een groeiteam en de andere marketing-changes zeer gewaardeerd en was soms verbaasd over de snelheid die hij wist te maken. Bovendien is Christiaan enthousiast en positief ingesteld waardoor het energie geeft om met hem te werken.

Wolter Buma – Program Director Data Portbase – Founder Faebric.io

“Christiaan is snel in staat de essentie te doorgronden, daar een gestructureerd (marketing) plan of strategie op te vormen en de zaak te kickstarten met concrete en pragmatische acties. Ik heb bewondering voor zijn enthousiasme en creativiteit waarmee uit iedere klus of opdracht weer een maximaal resultaat weet te halen.

Sebastiaan de Gouw – Interim CIO Luggage Care

Ik bewaar goede herinneringen aan mijn periode bij JBBX waarbij Christiaan ons als marketingcoach begeleidde. Met de inzichten en structuur die hij bracht, maakten we de stap die we voor ogen hadden.

Hij hielp ons onze proposities overzichtelijk op op onze (vernieuwde) website te krijgen, onze contentmarketing opzetten en vertrouwd te raken in het werken met Marketingfunnels, Landingpages en Marketing Automation. Hij heeft hij ons écht naar het volgende niveau gebracht.

Merijn van der Boom – Manager Content FoodFirst Network

Hebben wij een match?

Er is maar 1 manier om daar achter te komen.

100% vrijblijvend, geen pitches, het gesprek blijft onder ons.