HET VERHAAL VAN Menno Troost
BagBooking
In 2022 investeerde ik in BagBooking, een innovatief platform waarmee je je bagage binnen Europa van deur tot deur kunt versturen. Een mooi idee, maar meer dan een MVP was het op dat moment niet.

De website en de back-end waren in handen van een bureau, maar dat wilde ik in eigen hand hebben. En over de branding en positionering had ik hele andere ideeën dan de vorige eigenaren.

Maar als investerende ondernemer had ik veel meer aan mijn hoofd dan alleen de marketing. Ik moest ook een serviceorganisatie opbouwen, de deal met onze belangrijkste partner uitwerken, een team recruteren, een kantoor zoeken en nieuwe B2B partners werven.
Ik zocht (en vond) een ‘marketing kapitein’
Via mijn netwerk kwam ik bij ScaleUpExperience uit. Ik volgde de gratis Masterclass en weet nog dat ik dacht : ‘Dit is precies wat ik zoek’. Ervaren marketingmanagers die mij als ondernemer kunnen helpen aan structuur en overzicht, de lead kunnen pakken op marketingvlak en een netwerk hebben waarvan ik kan profiteren.

En waar ik op hoopte, werd realiteit. Een paar maanden stond er een nieuwe positionering, een nieuwe branding en huisstijl, een nieuwe website, een betere marketingfunnel, een marketingteam en draaiden we succesvolle advertising campagnes.

Zo’n kickstart had ik alleen nooit kunnen maken. En vrijwel alles wat we toen hebben gestart, staat nu nog steeds. First time right!

Omdat ik als ondernemer weet hoe waardevol mijn tijd is, kan ik ScaleUpExperience aan iedereen aanbevelen. Daarnaast zijn het ook nog eens gewone en pragmatisch ingestelde jongens.

Iets dat ik als ras-Amsterdammer af en toe wel even nodig heb om op het rechte pad te blijven

Lees de andere verhalen

Ontdek wat andere ondernemers bewoog om met ons in zee te gaan, en wat dat hen heeft opgeleverd.

Het verhaal van Bas Goossens

UIt de Groei & Verbeterscan gaf ons de structuur en houvast om met zekerheid de juiste investeringen te doen en besluiten te nemen.

Marketing Kapiteins

Ik zocht een ‘marketing-kapitein’ voor herpositionering, opzetten marketingteam en productfunnels. Fijne samenwerking!

Consumentenclaim

Het geeft rust dat we de marketing goed hebben staan.

Zelf aan de slag?

Kijk dan de Masterclass Marketingteams aansturen voor ondernemers & directies’.Hierin ontdek je hoe in slechts een paar uur per week de commerciële prestaties van je marketingteam verbetert,
zonder dat je zelf een marketing expert hoeft te worden.

logo