Meer in je marketing?

Je tempo gaat flink omhoog. Plannen die anders maanden bleven liggen,

Je tempo gaat flink omhoog. Plannen die anders maanden bleven liggen,

Je spaart flink wat geld uit. De zaak wordt scherper ingekocht en aangestuurd, en overbodige investeringen spaar je uit.

15 jaar ervaring

15 jaar ervaring

15 jaar ervaring

15 jaar ervaring

15 jaar ervaring

Anderen over mij

Meer output uit je marketing?

ONTDEK HOE JE ECHT SNELHEID MAAKT

Veel gestelde vragen

Dat is gelukkig heel simpel. Je neemt via deze link contact met mij op. Dan plannen we een intake waarin we samen  jouw situatie en uitdagingen doornemen.

Na de intake kijk ik een niveau dieper naar de uitdagingen en plannen die er liggen. Ik  doe vanuit mijn ervaring een assessment op 5 ‘Digital Growth drivers. Daarmee maak ik een plan wat we gaan uitvoeren. 

Dat hang van je situatie af. Ik ben gewend te werken binnen de Agile/Scrum methodiek wat inhoud dat je in sprints van 2 of 3 weken werkt. Daarbij functioneer ik als verbindende lead naar jouw team, bureau’s en eventuele externe partijen. Vooraf bepalen we wat er in die sprints moet gebeuren op basis van het plan. 

Aan de hand van de intake maak ik een inschatting van de uitdagingen en de complexiteit van je organisatie. Daarop gebaseerd maak ik een voorstel. Neem contact op als je hier meer over wilt weten.

In bepaalde gevallen kan ik zeker performance based werken. We maken dan afspraken over een aantal randvoorwaarden en vanzelfsprekend staat mijn beloning op een gezonde manier in relatie tot jou extra winst.

Je hebt de garantie dat er een zeer ervaren marketeer en growth hacker naar je plannen, je marketing-stack, je team en je partners kijkt.

Daarop maken we een realistisch plan en ervaring leert dat deze goede voorbereiding mooie resultaten oplevert.

Growth Hacking Interpolis
JustLease Growth Hacking
LegalThingsGrowthHacking
NationaleNLOnlineMarketing

Over Christiaan

Ik heb ruim 15 jaar ervaring met online marketing, sales en digital projecten. 

De laatste 10 jaar zag ik de omvang, maar ook de complexiteit en de risico’s van de investering in marketing voor bedrijven toenemen.

Veel bedrijven gaan ‘niet snel genoeg’ of lopen achter de feiten aan.

Daarom bedacht ik een unieke dienst verlening om deze ondernemers te helpen.

Sinds eind 2018 helpt bij als ‘Digital Growth Coach’ bedrijven grip houden op hun online (omzet)groei