Referenties

Hoe andere ondernemers en professionals onze
dienstverlening beoordelen.
In 2017 startte ik met Flare Dept. Eigenlijk ligt mijn achtergrond in bewegend beeld. Zo maakten we met mijn eerdere bedrijf veel online video voor Albert Heijn. De fotografie ‘deden we er een beetje bij’.Mijn broer, waarmee ik het bedrijf had, deed de techniek en ging daar helemaal op. Op een zeker moment kregen we de vraag of een luxe grachtenpand konden fotograferen.De combinatie van techniek en jarenlange creative ervaring en mijn perfectionisme, leiden tot fantastische foto’s en herhaal opdrachten.Daardoor werden we in no-time een bekende naam voor het hogere segment in Amsterdam. Door fotografen aan te nemen en hen te leren fotograferen op onze manier, groeiden we hard.

Bas

Goossens
Ik zocht een ‘marketing-kapitein’. Iemand die mij kon helpen ons merk te herpositioneren, de marketing en het marketingteam op te zetten, en onze productfunnels te optimaliseren. Peter en Christiaan van ScaleUpExperience hebben ons hiermee goed kunnen helpen. Ik kijk nog steeds positief op de samenwerking terug.
Menno Troost

Menno Troost

Managing Director Bagbooking
Ik werk al meer dan 10 jaar naar volle tevredenheid samen met Christiaan en ScaleUpExperience. Niet iedereen kan het. Ideeën en klantinzichten snel omzetten in concreet werkende marketingstrategieen en funnels waarmee je blijvend klanten binnenhaalt en je marketingcampagnes rendabel zullen zijn. Zij wel. Wil je dat ook? Dan beveel ik hen aan.
Fred van Panhuis

Fred van Panhuis

Senior Marketing Automation Specialist
Christiaan is een resultaatgerichte commerciële allrounder. Hij begrijpt het online spel. Kan visie snel doorvertalen in digitale concepten die in de praktijk ook echt écht werken. Kan structuur aanbrengen en mensen meenemen. Soms wat direct, maar dat is soms ook nodig. Meerdere keren ingehuurd. Kijk ik nog altijd enthousiast op terug en kan hen zeker aanbevelen.

Ronald Beute

Commercieel Directeur | RegioBank
Christiaan en Peter hebben ons geholpen met het leggen van een commerciële basis voor onze nieuwe data-en API diensten . Een heldere marketingstrategie, marketing-automation geïmplementeerd, organisatie advies geïmplementeerd en nieuwe collega’s voor ons marketingteam aangenomen en ingewerkt. Resultaten waarvan we nog steeds volop profiteren.
Donald Baan

Donald Baan

Manager Marketing, Sales & Business Development
Bij het opzetten van ons nieuwe label CoachTribe zochten we ondersteuning. Die vonden we in Peter en Christiaan. Zij hielpen ons met onze merkpositionering en het project-management van onze nieuwe website, het opzetten van de marketingfunnels en de begeleiding van ons marketingteam. Tevreden over de combi van senioriteit en ‘hands-on’ attitude.
CoachTribe-Nieuwe-propositie-ontwikkelen-en-lanceren

Vincent van der Burg

Oprichter/Eigenaar CoachTribe
We hadden ambitieuze targets die we alleen konden halen als we onze website snel zouden vernieuwen. Peter en Christiaan hebben ons fantastisch begeleid in de conceptontwikkeling, het selecteren van leveranciers en meenemen van collega’s tijdens de bouw en realisatie van onze nieuwe website. We hebben niet alleen geprofiteerd van hun ervaring, maar zij hielpen ons ook aan waardevolle nieuwe partners.
Nina FearWheater - NicoLab

Nina FearWheater

Business Developer NicoLab
Peter en Christiaan hielpen ons met propositie ontwikkeling. Ze deden dat op praktische en vernieuwende manier. Namen mensen uit organisatie goed mee en wisten daar het maximale uit te halen. Naast de nieuwe propositie gaven zij ons organisatie advies over de inrichting van ons marketingteam. Hiermee hebben we onze marketing naar een hoger plan kunnen tillen.
Erwin Forsch

Erwin Forsch

Directeur Dienstverlening
Wij komen als belangenbehartiger op voor consumenten die zijn benadeeld. Vaak door grote bedrijven. Soms door de overheid. Hoewel we al jaren bestaan, wilden we onze marketing professionaliseren.

We werken vanuit meerdere labels en hadden dus evenzoveel websites en marketingkanalen te onderhouden. Ik stuurde als directeur zelf de marketing aan en deed – als ik eerlijk ben – ook nog best veel zelf.

Zo hield ik de ballen in de lucht, maar ik had geen tijd om onze marketing naar het volgende niveau te trekken. Onze merkpositionering en een aantal van onze website(s) moesten worden vernieuwd. Daarnaast moest het team worden uitgebreid en gestroomlijnd.

Daar had ik best ideeën bij, maar ik had gewoon geen tijd en kennis op detailniveau om die visie om te zetten in concrete acties en projecten.

Stefan Smit

Directeur
RevenueMindz
Ik werkte bij Portbase samen Christiaan en vroeg daarna ook zijn hulp bij andere klussen. Van ideeën naar concrete proposities en een succesvolle ‘Go-to-Market’ of marktintroductie toewerken. Dat is wat Christiaan goed kan. Ik kan Christiaan aanbevelen voor CCO’s en ondernemers die al wel een goed product hebben, maar nog worstelen om ook hun marketing op dat niveau te krijgen.
Norbert Zoet

Norbert Zoet

Interim CCO | Revenue Management Expert
Bij Nicolab hadden we extreem ambitieuze targets. We moesten én een nieuwe website, én een nieuw marketingteam up-en-running zien te krijgen in en korte tijd. Peter & Christiaan hebben ons goed geholpen bij het maken van de plannen, en kickstarten van dit geheel. Zij brachten structuur, contracteerden nieuwe leveranciers en het begeleiden van de realisatie van de nieuwe corporate website
Eelco Dolfsma - NicoLab

Eelco Dolfsma

Marketing Manager NicoLab
Met CoachTribe wilden we een Netflix model waar professionele Coaches onbeperkt cursusmateriaal kunnen downloaden tegen een vast tarief per maand. Christiaan en Peter hebben ons geholpen hele gave stappen te zetten op gebied van branding, positionering, web-ontwikkeling, marketingfunnels en de marktintroductie in 2022 was mede dankzij hen een succes.

Vincent van der Burg

Oprichter/Eigenaar CoachTribe
We hebben een fantastisch product. Maar onze positionering, branding, marketingfunnels en website konden beter. Christiaan en Peter hebben ons geholpen deze stappen te zetten. En dat levert nog steeds mooie resultaten op. Ik kan ieder groeibedrijf dat de marketing sales of klantgerichter wil maken en naar het volgende niveau wil, aanbevelen om eens met hen in gesprek te gaan.

Herbert Robijn

Founder Finodex
Als bureau wil je goed gebriefd worden. Als goed is, kun je samen hele mooie dingen maken. Peter begrijpt dat. Hij begeleidt ambitieuze projecten met de juiste input, op een constructieve, resultaatgerichte én prettige manier. Zijn ervaring en manier van aansturing waren voor ons als bureau een verademing.

Jan-Willem Visser

Co-owner WordPress Internetbureau Sowmedia
Christiaan hielp mij bij Terberg Leasing & Justlease met de eerste stappen in de propositie ontwikkeling en online bedieningsconcepten. Wij waren verrast over zijn aanpak, de snelheid en de concrete resultaten. Daarom kan ik Christiaan aanbevelen als kwartiermaker op marketingvlak als je met je (marketing)team of strategie naar een hoger niveau wilt.

Paul Wassenaar

General Manager Terberg Leasing
Bij KPN, Fundcoach en SNS Bank werkte ik samen met Christiaan. Hij was – lang voordat het mainstream werd – al een datagedreven gedreven en salesgerichte marketeer. En ook een ondernemende marketeers. Daarnaast heb ik altijd met veel lol en plezier gehad in het werken met Christiaan.
Jeroen Hesterman

Jeroen Hesterman

Marketing Intelligence Specialist
Complexe Customer Journey analyses, heldere roadmaps en management presentaties, pragmatische UX design in combinatie met de aansturing en begeleiding van product-teams en ook de Go-to-market Strategie opzetten en uitrollen. Christiaan & Peter kunnen dat als geen ander. Ik kan hen aanbevelen.
gabriel lommers

Gabriel Lommers

Manager Digital | Nationale Nederlanden
Resultaatgerichte marketeer en E-commerce manager. Heeft, toen we samenwerkte bij SNS Bank, jaar op jaar uitdagende targets gehaald en bijgedragen aan succesvolle transformatie van onze afdeling. Neus voor commerciële kansen en een goed gevoel voor wat klanten triggert. Gestructureerde aanpak, fact-based werken en drive om resultaat te halen is waarom ik hem zou aanbevelen.

Jochem Aubel

Manager ECommerce SNS Bank
inofrit
Christiaan is een salesgerichte marketing professional. In onze tijd bij Schiphol zag ik de zeldzame combi van (A) gestructureerd marketingplan-of strategie vormen tot (B) het kickstarten met concrete acties en (C) een leuke en gezellige collega. Iemand die de marketing naar het volgende niveau kan tillen.

Sebastiaan de Gouw

CTO | CEO Inforit
Christiaan hielp onze proposities structureren, funnels ontwerpen, marketing-automation implementeren, onze website verbeteren en de aansturing van onze bureaus aanscherpen. Het fundament dat we neerzetten is nog steeds de basis voor onze huidige marketing.

Merijn van der Boom

Content Manager JBBX
Faebric
Zowel bij Schiphol als Portbase met Christiaan van ScaleUpExperience gewerkt. Beide situaties vroegen om vertaling van productstrategie naar concrete Proposities, Go-To-Market en de opzet van een GroeiTeam. Dat kon hij als geen ander.

Wolter Buma

Program Director Data – Founder Faebric
At Nicolab, we had a lot of challenges. One of our first priorities was to fix the marketing basics in our website. It should better represent our brand, our value proposition and our customer journey. Peter and Christiaan helped us to fix this.
Nina FairWeather

Nina Fairwheater

Business Developer NicoLab
Christiaan begeleidde ons naar het volgende niveau. Enerzijds op de inhoud voor wat betreft online marketing. Anderzijds op proces. Door de invoering van de Scrum methodiek maakten we een kickstart met de transformatie die we voor ogen hadden.
Jurgen van Diesen

Jurgen van Diesen

Manager Online Team Interpolis
Kan globale ideeën omzetten in heldere visie op vernieuwende business modellen en concrete concepten. Met drive en professionaliteit krijgt hij mensen enthousiast. Dat komt de doorloopsnelheid en succes van projecten ten goede.
BartPouwels

Bart Pouwels

Head of Cargo – Schiphol Airport
Peter had een leidende rol bij de ontwikkeling van Mijn NN. Heeft als Area Product Owner heldere visie en roadmap neergezet. Digitale Self Service naar het volgende niveau gebracht. Complex stakeholderveld gemanaged.

Kees Kool

Area Product Owner – Nationale-Nederlanden
Christiaan bracht de (online) marketing basics voor JBBX naar een hoger niveau. Hij pakte de lead in website aanpassingen en verbond externe partijen. Inmiddels krijgen onze klanten geautomatiseerd gepersonaliseerde aanbiedingen en profiteren we nog steeds van de fundamenten die hij legde voor onze salesfunnel, content en social mediastrategie.

Jan Bart Brockhuis

Eigenaar & Oprichter JBBX
Christiaan heeft ons op geadviseerd over de transformatie van onze marketing afdeling en deze als kwartiermaker in gang gezet. Hij kan op directieniveau adviseren en mensen in het team meenemen in zijn plannen. Soms ging hij iets te snel, maar ik heb de samenwerking met hem altijd als zeer waardevol ervaren.
Marty van Pelt

Marty van Pelt

Manager Marketing & Communicatie
Door de Scrum methodiek die hij bij ons vrij soepel introduceerde maakten we een kickstart met ons online team. Daarnaat heeft hij veel kennis van Digitale domein. Zowel inhoudelijk als hoe je het als bedrijf organiseert.
Jurgen van Diesen

Jurgen van Diesen

Manager Online Team – Interpolis
Wij hadden ideeën over een volgende stap in onze marktbewerking, maar moeite om dat te concretiseren. ScaleUpExperience (Peter en Christiaan) hebben ons daarbij geholpen. In een paar pragmatische sessies ontstond voor ons veel helderheid. Goed georganiseerde professionals die ik van harte aanbeveel.
Wim Beltman

Wim Beltman

Afdelingshoofd Van Dorp Deventer

Zelf aan de slag?

Kijk dan de Masterclass Marketingteams aansturen voor ondernemers & directies’.Hierin ontdek je hoe in slechts een paar uur per week de commerciële prestaties van je marketingteam verbetert,
zonder dat je zelf een marketing expert hoeft te worden.