Quickscans en tarieven

Twijfel je over je online marketing strategie of aanpak? Met de onderstaande strategie-quickscans helpen we jou graag op weg. Heb je al een strategie en wil je die kickstarten?

  • 15 jaar marketing & sales ervaring
  • 1-op-1 begeleiding
  • speciaal voor B2B dienstverleners & tech-bedrijven

Meer output uit je marketing?

ONTDEK HOE JE ECHT SNELHEID MAAKT

Veel gestelde vragen

Dat is gelukkig heel simpel. Je neemt via deze link contact met ons op. Dan plannen we een intake waarin we samen  jouw situatie en uitdagingen doornemen.

Na de intake stuur ik je een vragenlijst. Die beantwoord je. Aan de hand van de antwoorden maken we een quickscan of aanpak die passend is voor jouw situatie.
In het geval van een quickscan maak ik een rapport met concrete tips waar jij wat aan hebt. We nemen het rapport telefonisch door en bij vragen of onduidelijkheden gaan we dieper op details in.

Door het succes van onze formule hebben we een volle agenda en zijn we gedwongen serieus met onze tijd op te gaan. We hebben geen tijd voor onbetaald of ‘gratis advies’. 

Daarnaast richten wij ons op de wat grotere MKB bedrijven en B2B dienstverleners. Daar is het leveren goed werk en kwaliteit essentieel. Daar brengen we logischerwijs een kleine vergoeding voor in rekening.

Als dat voor jou te veel is, ga dan op zoek naar iets anders, maar bedenk wel :

“If you pay peanuts, you’ll get monkey’s……”

Ja, we werken samen in een team van specialisten. Per aanvraag of quickscan kijken we wat de mogelijkheden zijn en hoe we jou het beste kunnen helpen.

Bij de quickscans heeft dat een zeer beperkte toegevoegde waarde. Bij de ‘idee naar demo’ en ‘strategie naar actieplan’ sessies is dat uiteraard onderdeel van het traject.

Je hebt de garantie dat een zeer ervaren online marketingstrateeg bij jou een quickscan doet of met jouw probleem aan de slag gaat en daar serieus de tijd voor neemt.

Om vragen te stellen, serieus te luisteren en te analyseren en de bevindingen met jou door te nemen.

Bovendien zetten wij de belangrijkste zaken voor je op papier zodat je dit kunt delen in je team of met je bureau’s. 

Mocht je achteraf vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen.

Voor de quick-scans krijg je een factuur bij opdracht. De quickscan leveren wij binnen een week op. Voor de andere diensten ontvang je een opdrachtbevestiging en krijg je de factuur op de dag dat we aan het werk gaan. De betalingstermijn voor beide facturen is 14 dagen.

Hoe boek je échte winst?

Échte winst boek je vaak met zeer ervaren mensen. Met hun ervaring maak jij snel de juiste beslissingen en pak je pas écht snel door in de executie. Binnen een paar weken valt dat al op. In een periode van 6-12 maanden is dat een wereld van verschil!

In speciaal ontwikkeld groeiprogramma biedt Scale-up Experience bedrijven een unieke mogelijkheid om hard (door) te groeien.

Zo zijn we jouw stok achter de deur bij ambitieuze (omzet)groei plannen en zetten we de puntjes op de ‘i’ bij jouw marketingteam en bureau(s).

Interesse? Houdt er rekening mee dat er slechts een beperkt aantal plekken per kwartaal beschikbaar zijn.

Christiaan Snabel – Eigenaar Scale-up Experience