SNS Fundcoach – Online beleggen

Wilde je vroeger fondsbeleggen? Dan kon je alleen terecht bij de grootbanken. Zij boden beleggingsfondsen aan die het vaak niet beter deden dan de index.

 

Totdat (SNS) Fundcoach startte en succesvolle buitenlandse beleggingsfondsen naar Nederland haalde. Zo kon je als particuliere fondsbeleggen en toprendementen behalen en wél de index verslaan.

Outlines

De acquisitie machine van SNS Fundcoach draaide in eerste instantie vooral op de handige PR en de gratis-minicursus slim beleggen van oprichter Jeroen Vetter. Een contentstrategie die zijn tijd ver vooruit was. Toch bleef veel potentieel onbenut.

Strategie ontwikkeld voor het verhogen en optimaliseren van traffic en conversie op de website. Praktische CLM aanpak geformuleerd om de bestaande klanten sneller en meer te laten fondsbeleggen door slimme cross-en-upsell aanbiedingen via marketing automation en een telesales team te doen.

Sterke stijging aantal en percentage beleggende klanten. Sterke stijging belegd vermogen per klant. En een sterk gestegen marge per klant. Succesvol verschillende specialty fondsen en unieke gestructureerde producten in de Nederlandse markt geïntroduceerd.

 

Deliverables

  • Online marketing gestructureerd en conversie geoptimaliseerd
  • Talloze succesvolle fonds introducties begeleid
  • Telesales opgezet en geprofessionaliseerd

Expertise

  • Online marketing management, campagne management
  • Branding, PR, content marketing, conversie-optimalisatie
  • Performance management telesales kanaal

Bijzonder aan dit project

 

Fundcoach was een zeer succesvolle scale-up. Onze zorgvuldig uitgekiemde PR machine zorgde keer op keer voor gratis exposure en flinke aanwas van nieuwe leads en klanten.

 

Door deze mensen (gratis) op te leiden en te voorzien van relevante content en (beleggings)tools, groeiden we uit tot een autoriteit en marktleider met een belegd vermogen van zo’n 1 miljard euro.

Andere projecten: