Notice: Undefined property: RankMath\Post::$rank_math_primary_category in /home/deb112863/domains/scaleupexperience.com/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/class-metadata.php on line 106
Meer winst uit de supply chain met data - Scale up Experience

Meer winst uit de supply chain met data

Naast de miljoenen passagiers worden vindt ook vracht via Schiphol zijn weg. Vanuit Nederland naar het buitenland. Of juist andersom.

Het delen van data door de complete logistieke keten draagt bij aan de internationale concurrentie positie van Schipol als Cargo-hub.

ScaleUpExperienceSchipholCargo

Outlines

We hebben globale ideeën over het delen van data in de supply chain. We hebben er inmiddels ook enige praktische ervaring mee. Het moet echter concreet worden om funding te verwerven voor een volgende fase. 

In een brainstorm en value discovery sessie met een aantal stakeholders zijn de wensen geinventariseerd. Daarmee zijn een aantal user stories beschreven, globale user-flows en het ontwerp van een mobiele app inclusief API’s uitgewerkt. 

Uiteindelijk hebben we een clickable demo ontwikkeld van de mobiele app die we voor ogen hadden. Door deze clickable demo online te zetten, waren alle stakeholders in staat om feedback te leveren. Na een aantal iteraties hebben we een definitief ontwerp opgeleverd waarmee funding voor een volgende fase is opgehaald.

Deliverables

  • Coalitievorming in complex stakeholderveld om propositie ontwikkeling mogelijk te maken
  • Waarde proposities ontwikkeld en gevalideerd
  • Conceptueel ontwerp en delivery gemanaged van API portal en contentwebsite in een complexe organisatie

Expertise

  • Marketingstrategie, propositie ontwikkeling en 'Go-To-Market'
  • Project management/Product Owner van diverse online portals
  • Concept ontwikkeling en rapid proto-typing

Bijzonder aan dit project

In de supply chain spelen vele partijen een onmisbare rol. Ze hebben ook allemaal hun eigen belangen.

Het is daarom buitengewoon complex en uitdagend om in een dergelijk stakeholder veld een oplossing te ontwerpen en alle partijen op één lijn te krijgen.

Mooi om te zien dat we daar in hele korte tijd een verschil in hebben gemaakt. Ideeën werden stukken concreter en funding voor de volgende fase is hierdoor verzekerd.

Andere projecten:

Ook sneller groeien?

groei

Wekelijks praktische inzichten om je marketing beter te managen. 768 mensen gingen je voor.
Afmelden kan altijd!