Concept gevalideerd, live-gezet en performance geborgd

RegioBank pakt heeft afgelopen jaren veel (marketing)prijzen gewonnen. En dat is niet gek! Met een nuchtere no-nonsense aanpak springen ze in het ‘gat’ dat de grootbanken – die landelijk veel kantoren sluiten – achterlaten. Eenvoudige producten, heldere communicatie en een belofte die wordt waargemaakt door een landelijk dekkend adviseurs netwerk. Dit maakt van RegioBank een winnaar!

Outlines

“We hebben een nieuw idee en het moet snel live! Maar onze man die er alles van weet, is er nog maar een paar weken. Kun je ons even uit de brand helpen?”

In korte tijd overzicht gecreëerd, werk overgedragen en plan gemaakt om livegang op verantwoorde wijze te laten verlopen.

Strategie en roadmap bepaald voor nazorg en optimalisatie in 4-8 maanden na livegang. Besloten Facebook groep en online marketingmix opgezet en gemanaged.

Aansturing betrokken bureaus op scherp gezet. Adviseurs in offline sales meegenomen en het siteconcept samen met hen naar het volgende niveau geholpen.

 

Concept succesvol gelanceerd maar resultaten bleven in eerste instantie achter. Door met betrokken bureaus, adviseurs en stakeholders in gesprek te gaan, is er een grondige optimalisatieslag gemaakt. Daarnaast een besloten Facebook groep als extra accelerator uitgedacht. Dit gevalideerd en in de praktijk neergezet en geborgd. Zowel in het marketing team en (adviseurs)organisatie met zo’n 400 adviseurs.

Deliverables

Expertise

Bijzonder aan dit project

RegioBank zocht naar een manier om haar zelfstandig adviseurs te te helpen met hun online zichtbaarheid. Én conversie. 

Om dat goed te ondersteunen ontwikkelden we een siteconcept, brachten het live en namen zowel de interne organsatie, de salesorganisatie en de zelfstandig adviseurs mee in workshops en een (gesloten)Facebook groep om dit te promoten.

Inmiddels is dit marketing-instrument niet meer weg te denken uit de totale marketingmix van RegioBank en zijn veel van de ideeën en concepten die zijn opgeleverd en gevalideerd nu 1 op 1 overgenomen op RegioBank.nl

Andere projecten:

Vertrek niet met lege handen.

Speciaal voor Tech Scale-ups : ‘De Roadmap naar Schaalbare Groei!

100% Gegarandeerd Resultaat!