Online Banksparen

Nationale-Nederlanden realiseerde een nieuwe productcategorie: Banksparen. Deze producten kregen een prominente plaats op de digitale kanalen voor klanten.

Outlines

De nieuwe producten moeten klanten helpen bij zowel de oriëntatie, de aankoop als het beheer van zijn product op NN.nl en Mijn NN. Er hoeft niets meer op papier, alles moest volledig digitaal. Passend op het IT-landschap.
Eerst op hoofdlijnen de doelstellingen naar functionaliteiten vertaald. Vervolgens in samenwerking met het team hier verder invulling aan gegeven, en een concrete briefing voor bureau opgesteld. In nauwe samenwerking met IT, omdat de tooling en functionaliteit perfect moet aansluiten.
Met de introductie van de Bankspaar producten is een volledige omgeving met tooling voor de oriëntatiefase ingericht, met aanvraagfunctionaliteit en volledige productfunctionaliteit in Mijn NN, dat nu nog door honderdduizenden klanten gebruikt wordt.

Deliverables

Expertise

Bijzonder aan dit project

Een compleet nieuwe productcategorie toevoegen aan de bestaande kanalen binnen een bedrijf wat al miljoenen klanten heeft is een mooie uitdaging. Het is extra uitdagend als de productdefinitie en IT realisatie parallel loopt en er een concrete deadline is voor de marktintroductie

Andere projecten:

Vertrek niet met lege handen.

Speciaal voor Tech Scale-ups : ‘De Roadmap naar Schaalbare Groei!

100% Gegarandeerd Resultaat!