Transformatie van start-up naar volwassen onderneming

Wil je als ondernemer je droom realiseren? Via FIRM24.com en onlineflexbvoprichten.nl regel je als (startende BV) ondernemer online je BV oprichting, de benodigde contracten en overeenkomsten voor je bedrijf. Een laatste check doe je bij hen op kantoor of de notaris bij jou in de buurt. Zij waren klaar voor hun transformatie van start-up naar scale-up. Beniewd hoe dat ging?

Outlines

De groei van deze start-up moet verder worden versneld en bestendigd. Er moet een professionaliseringsslag gemaakt worden op alle commerciële activiteiten. Er moet meer traffic en vooral meer sales komen. Website en funnels moeten worden aangepakt, nieuwe proposities gelanceerd en zowel de marketing-organisatie als online performance en continuïteit moeten naar een hoger plan.

In vrij kort tijdsbestek is overzicht en structuur aangebracht in de online marketing en sales. Er is een roadmap neergezet én uitgevoerd. Search en sales performance zijn structureel naar een hoger plan gebracht. Daarnaast is een professionaliseringsslag gemaakt op de branding en positionering van beide labels. Ook is het marketing-team en nivo structureel naar een hoger plan getild. 

Succesvolle en sterke groei van start-up naar scale-up doorgezet. Nr. 1  positie op de markt van online BV oprichten ondanks toegenomen concurrentie verstevigd en verder uitgebouwd. Succesvol nieuwe producten gelanceerd en sterke groei van traffic en conversie gerealiseerd. Marketing organisatie als robuust, groeibestendig en goed bestuurbaar team neergezet.

Deliverables

Expertise

Bijzonder aan dit project

Bij de transformatie van een online start-up naar scale-up komt écht veel meer kijken dan alleen het optimaliseren van de website, funnels en customer journey. 

Als je moet groeien met beperkte resources dwingt dat je tot creativiteit. Het écht maken van keuzes en het houden van focus. Daarnaast moet je als ondernemer enerzijds flexibel inspelen op veranderingen in de markt, maar wel altijd door blijven zetten.

Business-to-business marketing, leadgeneratie, CRM en marketing automation
75%
Business-to-business marketing, leadgeneratie, CRM en marketing automation
75%
Business-to-business marketing, leadgeneratie, CRM en marketing automation
64%
Business-to-business marketing, leadgeneratie, CRM en marketing automation
75%

Andere projecten:

Vertrek niet met lege handen.

Speciaal voor Tech Scale-ups : ‘De Roadmap naar Schaalbare Groei!

100% Gegarandeerd Resultaat!