Search
Close this search box.

Een vloeiende overgang naar een salesgerichte
marketingorganisatie

part-time marketingmanager helpen we jou als directie of ondernemer met een groeibedrijf om je marketingaanpak te professionaliseren of salesgerichter te maken.

Je naar de volgende fase wilt qua sales en resultaatgerichtheid , maar je zelf geen tijd hebt om dat aan te sturen.

Als ondernemer geen marketingdier bent, maar je toch de best mogelijk resultaten wilt boeken

Twijfelt of je team en je bureaus perfect worden aangestuurd maar jij er wel alles uit wilt halen wat erin zit

Resultaten

Senioriteit niet te krijgen. Mensen niet te krijgen, zelf niet thuis of geen tijd voor de aansturing op niveau, maar dat wil je wel.

Salesgerichtheid. Strak georganiseerde werkoverleggen, planningen die gehaald worden. Een team dat lekker in de flow zit en pro-actief vanuit een marketing mindset opereert.

Slagkracht/Doelgerichtheid. georganiseerde werkoverleggen, planningen die gehaald worden. Een team dat lekker in de flow zit en pro-actief vanuit een marketing mindset opereert.

Efficiency/Processen. Strak georganiseerde werkoverleggen, planningen die gehaald worden. Een team dat lekker in de flow zit en pro-actief vanuit een marketing mindset opereert.

Referenties

Met CoachTribe wilden we een Netflix model waar professionele Coaches onbeperkt cursusmateriaal kunnen downloaden tegen een vast tarief per maand. Christiaan en Peter hebben ons geholpen hele gave stappen te zetten op gebied van branding, positionering, web-ontwikkeling, marketingfunnels en de marktintroductie in 2022 was mede dankzij hen een succes.

Vincent van der Burg

Oprichter/Eigenaar CoachTribe

Christiaan bracht de (online) marketing basics voor JBBX naar een hoger niveau. Hij pakte de lead in website aanpassingen en verbond externe partijen. Inmiddels krijgen onze klanten geautomatiseerd gepersonaliseerde aanbiedingen en profiteren we nog steeds van de fundamenten die hij legde voor onze salesfunnel, content en social mediastrategie.

Jan Bart Brockhuis

Eigenaar & Oprichter JBBX

Peter en Christiaan hielpen ons met propositie ontwikkeling. Ze deden dat op praktische en vernieuwende manier. Namen mensen uit organisatie goed mee en wisten daar het maximale uit te halen. Naast de nieuwe propositie gaven zij ons organisatie advies over de inrichting van ons marketingteam. Hiermee hebben we onze marketing naar een hoger plan kunnen tillen.
Erwin Forsch

Erwin Forsch

Directeur Dienstverlening

Christiaan hielp mij bij Terberg Leasing & Justlease met de eerste stappen in de propositie ontwikkeling en online bedieningsconcepten. Wij waren verrast over zijn aanpak, de snelheid en de concrete resultaten. Daarom kan ik Christiaan aanbevelen als kwartiermaker op marketingvlak als je met je (marketing)team of strategie naar een hoger niveau wilt.

Paul Wassenaar

General Manager Terberg Leasing

We hebben een fantastisch product. Maar onze positionering, branding, marketingfunnels en website konden beter. Christiaan en Peter hebben ons geholpen deze stappen te zetten. En dat levert nog steeds mooie resultaten op. Ik kan ieder groeibedrijf dat de marketing sales of klantgerichter wil maken en naar het volgende niveau wil, aanbevelen om eens met hen in gesprek te gaan.

Herbert Robijn

Founder Finodex

Team

We hebben veel vlieguren op de teller. In kleine en grote organisaties en diverse branches. Daardoor maken we makkelijk impact. Zowel op de werkvloer als op directie niveau.

Christiaan Snabel
Manager marketing

Peter Schlingmann
Manager Digitalisering

Tim de Vrind
Manager Online Sales

Benieuwd naar je potentiëel?

Benieuwd hoe ver jouw bedrijf is op het gebied van salesgerichte marketing?

Verzilver je potentieel!

Aan de hand van onze methodiek zoomen we 1 op 1 in op jouw uitdaging en adviseren we je over te nemen stappen. Na een persoonlijk gesprek ontvang je een roadmap zodat je ons advies kunt verzilveren.
EBook
10 Verkoop Versnellers
Ebook

Wacht...

Wil je ook:

Een salesgerichter marketingteam dat eerdere verkoopresultaten verpulvert?

Een goed geoliede marketingmachine, die maandelijks nieuwe klanten aanbrengt?

Het maximale uit je team halen zonder zelf eerst het wiel te moeten uitvinden?