Je groei in 1x goed!

Wij zijn specialist in het laten groeien van online platformen. Zie ons als een ervaren commerciële programmamanager of sparringpartner op directieniveau.
Of als je commerciële compagnon. Maar dan zonder aandelen😉.  

Wij zorgen dat je groei in 1x goed gaat.

Over ons

Christiaan Snabel

Christiaan Snabel

De afgelopen 15 jaar was ik als marketeer, marketingmanager en ondernemer betrokken bij vele product introducties. 

Vanuit Scale-up Experience werk ik samen met Peter Schlingmann. Je kunt ons inhuren om de groei van je online platform te versnellen of professionaliseren.

Peter Schlinmann

Peter Schlingmann

De afgelopen 15 jaar begeleidde ik de ontwikkeling van websites, (web)apps en online-platformen waarvan inmiddels miljoenen mensen succesvol gebruik maken.

Vanuit Scale-up Experience werk ik samen met Christiaan Snabel. Je kunt ons inhuren om de groei van je online platform te versnellen of professionaliseren.

Ervaringen

“Christiaan is een veelzijdige commerciele professional. Als ervaren marketeer weet hij lastige projecten te kickstarten. Hij brengt snel structuur aan maar is ook zeer pragmatisch. Bijvoorbeeld door dingen snel te visualiseren of te (UX) designen. Die combinatie was grote toegevoegde waarde in de projecten die we samen deden.

Harm Rietmeijer – Program Director Seats – Skyteam

“Peter heeft een leidende rol vervuld bij de ontwikkeling van Mijn NN, de ingelogde omgeving voor NN klanten. Hij heeft een heldere visie en een duidelijke roadmap neergezet voor digitale self service en heeft daarbij een complex speelveld aan stakeholders weten te managen. Voor zijn ontwikkelteams vormt zijn visie een helder kompas en dit heeft geleid tot uitmuntende resultaten. De ambitieuze doelstellingen tav digital engagement en activatie van Mijn NN zijn onder zijn leiding boven target gerealiseerd. In zijn werk is zijn passie voor klanten en digitalisering duidelijk zichtbaar en hij streeft altijd naar kwaliteit. Bovendien is Peter een positief mens met een goede dosis humor, waardoor het een plezier is met Peter te werken.
Kees Kool – Area Product Owner – Nationale-Nederlanden
Peter speelde een belangrijke rol bij het ontwikkelen en verbeteren van de online mogelijkheden voor de producten banksparen, sparen en beleggen voor NN Bank. Hij begeleidde onze startende retailbank bij het implementeren van een goede online aanwezigheid en serviceniveau en legde de basis voor een succesvolle retailbank. Peter heeft dit bereikt door nauwe interactie met zakenpartners en de IT-organisatie, en door de juiste balans te vinden tussen technologie, klantbehoeften en IT-mogelijkheden. Ik raad ten zeerste aan om met Peter te werken voor elke digitale strategie of e-businessinitiatief.
Melvin Welters – It Manager – NN Bank

“Wij helpen mensen groeien. Als mens, als manager en als leider. Om nog meer mensen te bereiken en te helpen, investeerden wij in 2019 onze marketing. Christiaan heeft ons geholpen te denken en werken vanuit een marketingfunnel. Hij pakte de lead in het realiseren van onze nieuwe website en het verbinden van de nodige externe partijen en collega’s. Bovendien ontvangen al onze klanten geautomatiseerd updates en gepersonaliseerde aanbiedingen en hebben we onze salesfunnel strak op orde. Mede dankzij de structuur die Christiaan heeft neergezet, ligt er voor JBBX in 2020 een mooie groei het verschiet.

Jan Bart Brockhuis – Oprichter JBBX Leiderschap en Transformatie

“Ik heb zeer nauw samengewerkt met Peter Schlingmann gedurende de jaren dat Peter verantwoordelijk was voor de online performance en online marketingactiviteiten bij Golden Tulip Head Office, Lausanne Zwitserland. Peter heeft daar fantastisch werk verricht in zijn functie en was een aanwinst voor de Golden Tulip-organisatie tijdens zijn periode daar. Hij heeft uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden, is goed georganiseerd, kan zelfstandig werken en kan effectief multitasken om ervoor te zorgen dat alle projecten tijdig worden afgerond. Vanwege zijn effectiviteit heeft hij extra verantwoordelijkheden gegeven, waaronder het ontwikkelen van een trainingsprogramma voor onze stagiaires. Ik raad hem zonder voorbehoud aan voor iedere E-Business uitdaging.

Alfred de Bruijn – Sr Vice President Brands & Concepts – Golden Tulip

Christiaan is in staat om een globale visie en ideeen over vernieuwende business modellen ongekend snel om te vormen in een krachtige en concrete concepten zodat andere mensen daar goed mee verder kunnen.
Met zijn drive en professionaliteit weet hij bovendien mensen enthousiast te krijgen wat enorm bijdraagt de doorloopsnelheid en succeskansen van projecten.

Bart Pouwels – Head of Cargo – Amsterdam Schiphol Airport

Wat houdt je tegen?

Twijfel je of onze aanpak iets voor jou is? Zorg dan dat je NU antwoord krijgt! Ervaring leert dat mensen die direct actie ondernemen, vaak ook écht hun plannen realiseren.

100% vrijblijvend, geen pitches, het gesprek blijft onder ons.