HOE IK JOU KAN HELPEN

Marketinghulp voor management

De kosten en complexiteit van marketing, maar ook de risico’s van het niet op orde hebben ervan, nemen toe. Als ervaren marketeer en marketingcoach ondersteun ik jou hierbij.

Strategie Advies

Heb je onvoldoende marketing ervaring, of expertise? Ontreekt het je aan tijd en focus? Of zoek je een sparringpartner?

Interim

Ideaal als je achterloopt, een kickstart nodig is, of als er een 'basis-op-orde' moet worden gemaakt.

Marketing Coaching

Samen naar een doel werken en borgen. Voor 3 of meer maanden verzekerd van ondersteuning.

in een paar uurtjes duizenden euro's bespaard!

Snelle check of 100% zekerheid?

Maak gebruik van mijn >15jr. ervaring om kostbare fouten te voorkomen. In je marketingaanpak, bij een nieuw aan te nemen marketeer of een (te dure) offerte van je marketingbureau.

Bureau of offerte check

Wil je je marketingbureau of hun offertes beoordelen? Zoek je argumenten om iets van de prijs af te krijgen? Komt er geen onverwacht meerwerk of ongewenste lock-in te voorschijn?

Marketeer check

Je zoekt een nieuwe online marketeer. Of hebt 'm gevonden. Wat moet zo iemand kunnen? En hoe beoordeel je dat? Voorkom kostbare fouten in het aannemen van mensen.

Plan of aanpak check

Ga je een campagne draaien? Iets nieuws in de markt zetten?. Of je contentstrategie met marketing automation implementeren? Een simpele quality check op je aanpak kan je duizenden euro's opleveren.

Meer output uit je marketing?

ONTDEK HOE JE ECHT SNELHEID MAAKT

Wanneer kan ik je helpen?

Vaker dan je denkt!

Een goede funnelstrategie en marketingautomation zijn cruciaal voor het rendement op je complete marketing-investering. Geen slimme funnel is geen rendement. 90% van de bedrijven accepteert dat. Jij ook?

Iedereen weet dat content cruciaal is voor je marketing. Maar je hoort bijna niemand over de kosten. Ik laat je ervaren hoe je een contentstrategie opzet die niet alleen kostendekkend, maar ook winstgevend is

Vrijwel altijd is het vernieuwen van je website een traject dat flink wat haken en ogen kent. Bureau’s aansturen, offertes uitonderhandelen. Het hele projectmanagement. Als je niet oppast gaat het je marketingplanning behoorlijk vertragen. Met mijn ervaring help ik je dat voorkomen.

Je hebt het idee dat je meer uit je marketingbureau’s kunt halen als je ze beter aanstuurt. Klopt vaak! Bureau’s vertellen je niet alles. Hun verdienmodel staat immers haaks op het jouwe. Zij willen zoveel mogelijk uren maken, jij wilt zo veel mogelijk resultaat tegen minimale uren. Ik help je dat realiseren. 

De ontwikkelingen in marketing gaan snel. En de kosten lopen door al die technologie, complexiteit, bureau’s en een krappe arbeidsmarkt snel op. Hoe houdt je jouw exploitatiekosten laag? Ik help je slim inkopen, onderhandelen en organiseren.

Je kunt tegenwoordig alles meten. Maar toch valt het marketingrendement vaak tegen. Veel managers en ondernemers zien dat als leergeld. Maar is er écht zoveel leergeld nodig? Vaak niet. Hoe zit dat bij jullie?

Meer output uit je marketing?

ONTDEK HOE JE ECHT SNELHEID MAAKT