HOE IK JOU KAN HELPEN

Marketinghulp voor management

De kosten en complexiteit van marketing, maar ook de risico’s van het niet op orde hebben ervan, nemen toe. Als ervaren marketeer en marketingcoach ondersteun ik jou hierbij.

Strategie Advies

Heb je onvoldoende marketing ervaring, of expertise? Ontreekt het je aan tijd en focus? Of zoek je een sparringpartner?

Interim

Ideaal als je achterloopt, een kickstart nodig is, of als er een 'basis-op-orde' moet worden gemaakt.

Marketing Coaching

Samen naar een doel werken en borgen. Voor 3 of meer maanden verzekerd van ondersteuning.

Meer output uit je marketing?

ONTDEK HOE JE ECHT SNELHEID MAAKT

Wanneer kan ik je helpen?

Vaker dan je denkt!

Een goede funnelstrategie en marketingautomation zijn cruciaal voor het rendement op je complete marketing-investering. Geen slimme funnel is geen rendement. 90% van de bedrijven accepteert dat. Jij ook?

Iedereen weet dat content cruciaal is voor je marketing. Maar je hoort bijna niemand over de kosten. Ik laat je ervaren hoe je een contentstrategie opzet die niet alleen kostendekkend, maar ook winstgevend is

Vrijwel altijd kent het vernieuwen van je website  haken en ogen. Bureau’s selecteren, offertes uitonderhandelen. Het hele projectmanagement met alle specialisten. Als je niet oppast  vertraagt het behoorlijk of levert die kostbare investering niet het beoogde rendement. 

Je kunt tegenwoordig alles meten. Maar toch valt het marketingrendement vaak tegen. Veel managers en ondernemers zien dat als leergeld. Maar is er écht zoveel leergeld nodig? Vaak niet. Hoe zit dat bij jullie?

De ontwikkelingen in marketing gaan snel. En de kosten lopen door al die technologie, complexiteit, bureau’s en een krappe arbeidsmarkt snel op. Hoe houdt je jouw exploitatiekosten laag? Ik help je slim inkopen, onderhandelen en organiseren.

Je hebt het idee dat je meer uit je marketingbureau’s kunt halen als je ze beter aanstuurt. Klopt vaak! Bureau’s vertellen je niet alles. Hun verdienmodel staat immers haaks op het jouwe. Zij willen zoveel mogelijk uren maken, jij wilt zo veel mogelijk resultaat tegen minimale uren. Ik help je dat realiseren. 

Meer output uit je marketing?

ONTDEK HOE JE ECHT SNELHEID MAAKT