Ervaringen

Check hier onze referenties. 

Mooie stappen gezet

Door de Scrum methodiek die hij bij ons vrij soepel introduceerde maakten we een kickstart met ons online team. Daarnaat heeft hij veel kennis van Digitale domein. Zowel inhoudelijk als hoe je het als bedrijf organiseert.
Jurgen van Diesen

Jurgen van Diesen

Manager Online Team – Interpolis

Fixed the Marketing Basics!

“True Digital Marketing Professionals” – We had ambitious targets at Nicolab as we grew out of the start-up phase. They helped us to fix our marketing basics and reach our goals.
Nina FearWheater - NicoLab

Nina FearWheater

Business Developer NicoLab

"Goeie mensen, mooie resultaten"

Hebben samen hele gave stappen gezet. Merk, website en marketingfunnels staan nu goed.
CoachTribe-Nieuwe-propositie-ontwikkelen-en-lanceren

Vincent van der Burg

Oprichter/Eigenaar CoachTribe

Professionals die het vak verstaan

Peter en Christiaan hielpen ons met propositie ontwikkeling. Ze deden dat op praktische en vernieuwende manier. Namen mensen uit organisatie mee. Leverden naast Propositie Plan praktische concepten op die ons als organisatie echt stap verder helpen.
Erwin Forsch

Erwin Forsch

Directeur Dienstverlening Human Capital Care

Wist stappen te maken!

Veranderingen en vernieuwingen zijn – zeker in Covid-19 tijd – niet simpel. Toch wist Christiaan in die tijd veel te bereiken bij Portbase. Voor ons heldere marketing & online sales basis (processen + marketingautomation + organisatie inrichting) neergezet waar nieuwe collega’s goed op konden infaseren.
Donald Baan

Donald Baan

Portbase – Manager Marketing, Sales & Business Development

Senior Marketing Professional

Heeft veel voor ons bereikt en wij hebben veel van hem geleerd. Van nieuwe (digitale) waardeproposities, Go-to-Market, marketingfunnels, marketingautomation tot het opzetten van marketingteams en digitale formules. Ging soms wel (iets te) snel. Ik leerde veel jargon bij🤗.
Marty van Pelt

Marty van Pelt

Manager Marketing & Communicatie Portbase

Van idee tot 'Go-to-Market'

Van ideeën naar concrete proposities en een ‘Go-to-Market’ werken. Dat is wat Christiaan goed kan. Ik kan Christiaan aanbevelen voor CCO’s die in korte tijd hun proposities, marketing of marketingteam willen professionaliseren”
Norbert Zoet

Norbert Zoet

Interim CCO | Merkstrategie Expert

New Website, Better Conversion Strategy😁

At Nicolab, we had extreme ambitious targets. To reach them, we had to fix our marketing basics. They did a good job there
Eelco Dolfsma - NicoLab

Eelco Dolfsma

Marketing Manager NicoLab

Goeie mensen, mooie resultaten

Met CoachTribe wilden we van idee naar realisatie. Christiaan en Peter hebben ons geholpen hele gave stappen te zetten. Er ligt nu een site, compleet met marketingfunnels en een groeiplan om vol vertrouwen 2022 in gaan.

Vincent van der Burg

Oprichter/Eigenaar CoachTribe

Totale Marketing Upgrade

We deden aan marketing, maar onze funnels konden beter. Onze boodschap kon beter. En ons merk kon beter. Christiaan en Peter hebben ons geholpen die stappen te zetten. Ik beveel hen aan iedere start-up die met de marketing naar het volgende niveau wil.
Herbert Robijn

Herbert Robijn

Founder Finodex

Wist elke week te leveren!

We wilden met een nieuwe dienst naar de markt. Maar we hadden geen senior marketeer. En ook geen marketingorganisatie. Met onze community manager enerzijds en productmanager Christiaan hij groei-teampje op te zetten dat week na week waardevolle stappen maakte.
Nanne Onland

Nanne Onland

(oud) Directeur Cargonaut

Maximaal Bureau Rendement

Als bureau wil je goed gebriefd worden. Als goed is, kun je samen hele mooie dingen maken. Peter begrijpt dat. Hij begeleidt ambitieuze projecten met de juiste input, op een constructieve, resultaatgerichte én prettige manier. Zijn ervaring en manier van aansturing waren voor ons als bureau een verademing.

Jan-Willem Visser

Co-owner WordPress Internetbureau Sowmedia

Heel Veel Geleerd🎓

Peter hiep ons in de conceptontwikkeling en realisatie van een campagnewebsite. Een constructieve projectleider met goeie skills op UX/conceptueel gebied. Bracht structuur en stakeholdersmanagement. Dankzij Peter konden we binnen de deadline opleveren. Ik beveel Peter aan voor het realiseren van digitale projecten.

Marjolein van der Schans

Marketing Communicatie Adviseur

Fixer op MarketingVlak

Christiaan is een resultaatgerichte commerciële allrounder. Hij begrijpt het online spel. Kan visie snel doorvertalen in digitale concepten die in de praktijk ook echt écht werken. Kan structuur aanbrengen en mensen meenemen. Soms wat direct, maar dat is soms ook nodig. Meerdere keren ingehuurd. Kijk ik nog altijd enthousiast op terug.

Ronald Beute

Commercieel Directeur | RegioBank

Snel Up-to-Speed

Ik huurde Christiaan in als E-Commerce Manager. Christiaan was een productieve teamplayer. Hij had snel overzicht, en zette met de bureaus mooie dingen voor het MKB-gedeelte van de website neer. Van waarde in grote organisatie waar behoefte is aan snel resultaat.

Marike van der Klomp

Marketing Manager

Goede Marketing Professional

Christiaan hielp mij bij Terberg Leasing & Justlease met de eerste stappen in propositie ontwikkeling en bedieningsconcepten. Wij waren verrast over zijn aanpak, de snelheid en de concrete resultaten. Ik kan Christiaan aanbevelen als kwartiermaker op marketingvlak.

Paul Wassenaar

General Manager Terberg Leasing

Zeldzaam Goed!

Bij KPN, Fundcoach en SNS Bank werkte ik samen met Christiaan. Hij was – lang voordat het mainstream werd – al een datagedreven gedreven en salesgerichte marketeer. En ook een ondernemende marketeers. Daarnaast heb ik altijd met veel lol en plezier gehad in het werken met Christiaan.

Jeroen Hesterman

Marketing Intelligence Specialist

Uitstekende ProductOwners

Interactie ontwerp, creatie van content en landingspages, opzetten online marketing activiteiten en het aansturen van diverse externe bureaus. Dat moest gebeuren. En er werd door Christiaan altijd & Peter op tijd geleverd. Commerciële targets ruimschoots behaald.

Gabriel Lommers

Manager Digital | Nationale Nederlanden

Forse groei gerealiseerd🎯

Zeer resultaatgerichte E-commerce manager. Heeft jaar op jaar uitdagende targets gehaald en groei gerealiseerd. Neus voor commerciële kansen en een goed gevoel voor wat klanten triggert. Gestructureerde aanpak, het fact-based werken en zijn drive om resultaat te halen.

Jochem Aubel

Manager ECommerce SNS Bank

Snel essenties helder & resultaat!

Christiaan is een ervaren professional, zeldzame combi van (A) gestructureerd marketing plan of strategie vormen tot (B) kickstarten met concrete en pragmatische acties. Bewondering voor z’n enthousiasme en creativiteit waarmee hij snel resultaat haalt.

Sebastiaan de Gouw

Interim CIO Luggage Care

Orde in de chaos!

Enorme kennis van digital. Heeft als spin in het web grote stappen gezet. Sterke conceptuele denker. Kan orde in de chaos scheppen. Ziet kansen en zet ze om in praktische digitale oplossingen. Peter is een prettige positieve kerel met humor wat hem sterk maakt in stakeholdermanagement.
Bas Witkampf

Bas Wittkampf

Product Owner NN App

Bracht Inzicht & Structuur

Christiaan begeleidde ons naar het volgende niveau. Enerzijds met inzichten en structuur. We kregen onze proposities overzichtelijk op op onze (vernieuwde) website, bouwden Marketingfunnels, Landingpages en Marketing Automation op.

Merijn van der Boom

Content Manager JBBX

Kan Snelheid Maken

Zowel bij Schiphol als Portbase met Christiaan gewerkt. Beide situaties vroegen om vertaling van productstrategie naar concrete Proposities, Go-To-Market en het helpen opzetten van een (groei)team dat dit kon realiseren. Die kon hij als geen ander maken.

Wolter Buma

Program Director Data – Founder Faebric

Fixed the Marketing Basics!

At Nicolab, we had a lot of challenges. One of our first priorities was to fix the marketing basics in our website. It should better represent our brand, our value proposition and our customer journey. Peter and Christiaan helped us to fix this.
Nina FairWeather

Nina Fairwheater

Business Developer NicoLab

Mooie stappen gezet

Christiaan begeleidde ons naar het volgende niveau. Enerzijds op de inhoud voor wat betreft online marketing. Anderzijds op proces. Door de invoering van de Scrum methodiek maakten we een kickstart met de transformatie die we voor ogen hadden.
Jurgen van Diesen

Jurgen van Diesen

Manager Online Team Interpolis

New Website, Better Conversion Strategy😁

At Nicolab, we had extreme ambitious targets. To reach them, we had to fix our marketing basics. They helped us putting the customer journey in our website, bring some structure in our new marketingteam and facilitate our proces to craft a growth plan.
Eelco Dolfsma

Eelco Dolfsma

Marketing Manager NicoLab

Commerciële Drive & professionaliteit

Kan globale ideeën omzetten in heldere visie op vernieuwende business modellen en concrete concepten. Met drive en professionaliteit krijgt hij mensen enthousiast. Dat komt de doorloopsnelheid en succes van projecten ten goede.
BartPouwels

Bart Pouwels

Head of Cargo – Amsterdam Schiphol Airport

Heldere visie, Prettige Professional

Peter had een leidende rol bij de ontwikkeling van Mijn NN. Heeft als Area Product Owner heldere visie en roadmap neergezet. Digitale Self Service naar het volgende niveau gebracht. Complex stakeholderveld gemanaged.

Kees Kool

Area Product Owner – Nationale-Nederlanden

Sterke Product Owner

Peter hielp ons aan een belangrijke basis voor een succesvolle online retailbank. Sterke conceptuele denker. Kan zijn ideeën goed overbrengen. Goede projectmanager, ProductOwner en stakeholdermanager die de juiste balans houdt tussen technologie, marketing & IT-mogelijkheden.

Melvin Welters

IT Manager – Nationale Nederlanden Bank

Lastige projecten kickstarten

Christiaan weet als ervaren marketeer weet hij lastige projecten te kickstarten. Hij brengt snel structuur aan maar is ook zeer pragmatisch. Bijvoorbeeld door concepten snel te visualiseren of van een UX design te voorzien. Sterke combinatie in de projecten die we deden.

Harm Rietmeijer

Program Director Seats – Skyteam

MarketingBasics Gefixt😀

Christiaan fixte de online marketing basics. Hij pakte de lead in website aanpassingen & verbond externe partijen. Inmiddels krijgen onze klanten geautomatiseerd updates en gepersonaliseerde aanbiedingen en is onze salesfunnel strak op orde.

Jan Bart Brockhuis

Oprichter JBBX Leiderschap en Transformatie

Geweldig werk geleverd!

Geweldig werk geleverd op het hoofdkantoor van Golden Tulip in Lausanne, Zwitserland. Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden, goed georganiseerd, zelfstarter die alle projecten tijdig realiseerde. Ik beveel hem zonder voorbehoud aan.
Alfred de Bruijn

Alfred de Bruijn

Sr Vice President Brands & Concepts – Golden Tulip

Hebben wij een match?

Er is maar 1 manier om daar achter te komen.

Dit kost je slechts 30 minuten en is 100% vrijblijvend