ScaleUpExperience

Ervaringen

Bekijk de ervaringen en reacties van onze klanten.

Wij werken met:

Christiaan is een resultaatgerichte commerciële allrounder. Hij begrijpt het online spel. Kan visie snel doorvertalen in digitale concepten die in de praktijk ook echt écht werken. Kan structuur aanbrengen en mensen meenemen. Soms wat direct, maar dat is soms ook nodig. Meerdere keren ingehuurd. Kijk ik nog altijd enthousiast op terug.

Ronald Beute

Commercieel Directeur | RegioBank
Commerciële veranderingen doorvoeren is lang niet altijd makkelijk. Toch wisten Christiaan en Peter in korte tijd veel te bereiken bij Portbase. Ze hebben een heldere marketing & sales basis neergezet, marketing-automation opgetuigd, een organisatie advies geïmplementeerd en nieuwe collega’s voor ons marketingteam aangenomen en ingewerkt. Van de basis die toen is gelegd, profiteren we nog steeds.
Donald Baan

Donald Baan

Portbase – Manager Marketing, Sales & Business Development
Bij het opzetten van ons nieuwe label CoachTribe zochten we ondersteuning. Die vonden we in Peter en Christiaan. Zij hielpen ons met onze merkpositionering en het project-management van onze nieuwe website, het opzetten van de marketingfunnels en de begeleiding van ons marketingteam. Tevreden over de combi van senioriteit en ‘hands-on’ attitude.
CoachTribe-Nieuwe-propositie-ontwikkelen-en-lanceren

Vincent van der Burg

Oprichter/Eigenaar CoachTribe
We hadden ambitieuze targets die we alleen konden halen als we onze website snel zouden vernieuwen. Peter en Christiaan hebben ons fantastisch begeleid in de conceptontwikkeling, het selecteren van leveranciers en meenemen van collega’s tijdens de bouw en realisatie van onze nieuwe website. We hebben niet alleen geprofiteerd van hun ervaring, maar zij hielpen ons ook aan waardevolle nieuwe partners.
Nina FearWheater - NicoLab

Nina FearWheater

Business Developer NicoLab
Peter en Christiaan hielpen ons met propositie ontwikkeling. Ze deden dat op praktische en vernieuwende manier. Namen mensen uit organisatie goed mee en wisten daar het maximale uit te halen. Naast de nieuwe propositie gaven zij ons organisatie advies over de inrichting van ons marketingteam. Hiermee hebben we onze marketing naar een hoger plan kunnen tillen.
Erwin Forsch

Erwin Forsch

Directeur Dienstverlening
Van ideeën naar concrete proposities en een ‘Go-to-Market’ werken. Dat is wat Christiaan goed kan. Ik kan Christiaan aanbevelen voor CCO’s die in korte tijd hun proposities, marketing of marketingteam willen professionaliseren”
Norbert Zoet

Norbert Zoet

Interim CCO | Merkstrategie Expert
At Nicolab, we had extreme ambitious targets. To reach them, we had to fix our marketing basics. They did a good job there
Eelco Dolfsma - NicoLab

Eelco Dolfsma

Marketing Manager NicoLab
Met CoachTribe wilden we van idee naar realisatie. Christiaan en Peter hebben ons geholpen hele gave stappen te zetten. Er ligt nu een site, compleet met marketingfunnels en een groeiplan om vol vertrouwen 2022 in gaan.

Vincent van der Burg

Oprichter/Eigenaar CoachTribe
We deden aan marketing, maar onze funnels konden beter. Onze boodschap kon beter. En ons merk kon beter. Christiaan en Peter hebben ons geholpen die stappen te zetten. Ik beveel hen aan iedere start-up die met de marketing naar het volgende niveau wil.
Herbert Robijn

Herbert Robijn

Founder Finodex
We wilden met een nieuwe dienst naar de markt. Maar we hadden geen senior marketeer. En ook geen marketingorganisatie. Met onze community manager enerzijds en productmanager Christiaan hij groei-teampje op te zetten dat week na week waardevolle stappen maakte.
Nanne Onland

Nanne Onland

(oud) Directeur Cargonaut
Als bureau wil je goed gebriefd worden. Als goed is, kun je samen hele mooie dingen maken. Peter begrijpt dat. Hij begeleidt ambitieuze projecten met de juiste input, op een constructieve, resultaatgerichte én prettige manier. Zijn ervaring en manier van aansturing waren voor ons als bureau een verademing.

Jan-Willem Visser

Co-owner WordPress Internetbureau Sowmedia
Peter hiep ons in de conceptontwikkeling en realisatie van een campagnewebsite. Een constructieve projectleider met goeie skills op UX/conceptueel gebied. Bracht structuur en stakeholdersmanagement. Dankzij Peter konden we binnen de deadline opleveren. Ik beveel Peter aan voor het realiseren van digitale projecten.

Marjolein van der Schans

Marketing Communicatie Adviseur
Ik huurde Christiaan in als E-Commerce Manager. Christiaan was een productieve teamplayer. Hij had snel overzicht, en zette met de bureaus mooie dingen voor het MKB-gedeelte van de website neer. Van waarde in grote organisatie waar behoefte is aan snel resultaat.

Marike van der Klomp

Marketing Manager
Christiaan hielp mij bij Terberg Leasing & Justlease met de eerste stappen in propositie ontwikkeling en bedieningsconcepten. Wij waren verrast over zijn aanpak, de snelheid en de concrete resultaten. Ik kan Christiaan aanbevelen als kwartiermaker op marketingvlak.

Paul Wassenaar

General Manager Terberg Leasing
Bij KPN, Fundcoach en SNS Bank werkte ik samen met Christiaan. Hij was – lang voordat het mainstream werd – al een datagedreven gedreven en salesgerichte marketeer. En ook een ondernemende marketeers. Daarnaast heb ik altijd met veel lol en plezier gehad in het werken met Christiaan.

Jeroen Hesterman

Marketing Intelligence Specialist
Interactie ontwerp, creatie van content en landingspages, opzetten online marketing activiteiten en het aansturen van diverse externe bureaus. Dat moest gebeuren. En er werd door Christiaan altijd & Peter op tijd geleverd. Commerciële targets ruimschoots behaald.

Gabriel Lommers

Manager Digital | Nationale Nederlanden
Zeer resultaatgerichte E-commerce manager. Heeft jaar op jaar uitdagende targets gehaald en groei gerealiseerd. Neus voor commerciële kansen en een goed gevoel voor wat klanten triggert. Gestructureerde aanpak, het fact-based werken en zijn drive om resultaat te halen.

Jochem Aubel

Manager ECommerce SNS Bank
Christiaan is een ervaren professional, zeldzame combi van (A) gestructureerd marketing plan of strategie vormen tot (B) kickstarten met concrete en pragmatische acties. Bewondering voor z’n enthousiasme en creativiteit waarmee hij snel resultaat haalt.

Sebastiaan de Gouw

Interim CIO Luggage Care
Enorme kennis van digital. Heeft als spin in het web grote stappen gezet. Sterke conceptuele denker. Kan orde in de chaos scheppen. Ziet kansen en zet ze om in praktische digitale oplossingen. Peter is een prettige positieve kerel met humor wat hem sterk maakt in stakeholdermanagement.
Bas Witkampf

Bas Wittkampf

Product Owner NN App
Christiaan begeleidde ons naar het volgende niveau. Enerzijds met inzichten en structuur. We kregen onze proposities overzichtelijk op op onze (vernieuwde) website, bouwden Marketingfunnels, Landingpages en Marketing Automation op.

Merijn van der Boom

Content Manager JBBX
Zowel bij Schiphol als Portbase met Christiaan gewerkt. Beide situaties vroegen om vertaling van productstrategie naar concrete Proposities, Go-To-Market en het helpen opzetten van een (groei)team dat dit kon realiseren. Die kon hij als geen ander maken.

Wolter Buma

Program Director Data – Founder Faebric
At Nicolab, we had a lot of challenges. One of our first priorities was to fix the marketing basics in our website. It should better represent our brand, our value proposition and our customer journey. Peter and Christiaan helped us to fix this.
Nina FairWeather

Nina Fairwheater

Business Developer NicoLab
Christiaan begeleidde ons naar het volgende niveau. Enerzijds op de inhoud voor wat betreft online marketing. Anderzijds op proces. Door de invoering van de Scrum methodiek maakten we een kickstart met de transformatie die we voor ogen hadden.
Jurgen van Diesen

Jurgen van Diesen

Manager Online Team Interpolis
At Nicolab, we had extreme ambitious targets. To reach them, we had to fix our marketing basics. They helped us putting the customer journey in our website, bring some structure in our new marketingteam and facilitate our proces to craft a growth plan.
Eelco Dolfsma

Eelco Dolfsma

Marketing Manager NicoLab
Kan globale ideeën omzetten in heldere visie op vernieuwende business modellen en concrete concepten. Met drive en professionaliteit krijgt hij mensen enthousiast. Dat komt de doorloopsnelheid en succes van projecten ten goede.

Bart Pouwels

Head of Cargo – Amsterdam Schiphol Airport
Peter had een leidende rol bij de ontwikkeling van Mijn NN. Heeft als Area Product Owner heldere visie en roadmap neergezet. Digitale Self Service naar het volgende niveau gebracht. Complex stakeholderveld gemanaged.

Kees Kool

Area Product Owner – Nationale-Nederlanden
Peter hielp ons aan een belangrijke basis voor een succesvolle online retailbank. Sterke conceptuele denker. Kan zijn ideeën goed overbrengen. Goede projectmanager, ProductOwner en stakeholdermanager die de juiste balans houdt tussen technologie, marketing & IT-mogelijkheden.

Melvin Welters

IT Manager – Nationale Nederlanden Bank
Christiaan weet als ervaren marketeer weet hij lastige projecten te kickstarten. Hij brengt snel structuur aan maar is ook zeer pragmatisch. Bijvoorbeeld door concepten snel te visualiseren of van een UX design te voorzien. Sterke combinatie in de projecten die we deden.

Harm Rietmeijer

Program Director Seats – Skyteam
Christiaan fixte de online marketing basics. Hij pakte de lead in website aanpassingen & verbond externe partijen. Inmiddels krijgen onze klanten geautomatiseerd updates en gepersonaliseerde aanbiedingen en is onze salesfunnel strak op orde.

Jan Bart Brockhuis

Oprichter JBBX Leiderschap en Transformatie
Marty van Pelt

Marty van Pelt

Manager Marketing & Communicatie Portbase
Door de Scrum methodiek die hij bij ons vrij soepel introduceerde maakten we een kickstart met ons online team. Daarnaat heeft hij veel kennis van Digitale domein. Zowel inhoudelijk als hoe je het als bedrijf organiseert.
Jurgen van Diesen

Jurgen van Diesen

Manager Online Team – Interpolis
Geweldig werk geleverd op het hoofdkantoor van Golden Tulip in Lausanne, Zwitserland. Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden, goed georganiseerd, zelfstarter die alle projecten tijdig realiseerde. Ik beveel hem zonder voorbehoud aan.
Alfred de Bruijn

Alfred de Bruijn

Sr Vice President Brands & Concepts – Golden Tulip

Ook blijvende omzetgroei boeken?

Download
de BluePrint

Ontdek hoe je zelf een strakke en salesgerichte marketingaanpak neerzet voor blijvende omzetgroei.

Boek Een
Discovery Call

Hoor van ons hoe je je marketing salesgerichter maakt, beter organiseert en wat daarvoor nodig is.

Implementeer
De Inzichten

Ga aan de slag met de inzichten. Wij begeleiden waar nodig, in een vorm die bij past bij jou en je bedrijf.

Wij werken eerder voor:

Onze blueprint

Wacht...

Kopieer onze aanpak en:

Krijg een salesgerichter marketingteam dat eerdere verkoopresultaten verpulvert.

Ervaar hoe je een geoliede machine bouwt, ook als je weinig tijd of marketingkennis hebt.

Ontdek hoe je het maximale uit je team haalt zonder zelf een people manager te hoeven zijn.