Onvoldoende snelheid & resultaat in jouw marketing (team)?

"all high performers have great coaches"

Herken je dit?

Er ligt al een groei-of marketing plan, maar de executie moet sneller. Jij en je team hebben onvoldoende tempo.

Je hebt flink geinvesteerd in allerlei online specialisten, marketingbureau's en tools. Toch zijn er tegenvallende resultaten en de grote lijn ontbreekt.

Je omzet kan groeien met online marketing. Maar je krijgt die groei - ondanks hulp van specialisten en bureau's - niet goed van de grond.

Jouw bedrijf is eigenlijk nog te klein voor een (ervaren vaste of interim) marketingmanager, maar sparren met ervaring zou super waardevol zijn.

Je investeert (of hebt een belang) in een bedrijf en je wilt snelle groei, maar hebt zelf onvoldoende tijd of kennis om er 'goed bovenop te zitten'.

Je wilt als business developer je innovaties lanceren, maar je marketing collega's hebben onvoldoende tijd of focus om jouw daarbij te helpen

SlechteMarketingPlannen
Maak jij slechte plannen? Check het hier!

Meer output uit je marketing?

ONTDEK HOE JE ECHT SNELHEID MAAKT

Anderen over mij

Dit levert het op:

Je tempo gaat flink omhoog. Plannen die anders maanden bleven liggen, komen nu ineens écht van de grond.

Je gaat je business doelen ook écht halen dit jaar. Of vergroot op zijn minst de kans enorm.

Je hebt een stuk rust. Met een zeer ervaren marketeer aan het stuur, heb jij meer tijd en focus op je business.

Je spaart flink wat geld uit. De zaak wordt scherper ingekocht en aangestuurd, en overbodige investeringen spaar je uit.

Je hebt volledige grip op je marketingteam je prioriteiten, je partners en je weet waarop je moet sturen. Kortom, je bent volledig 'in-controll'.

Growth Hacking Interpolis
JustLease Growth Hacking
LegalThingsGrowthHacking

Veel gestelde vragen

Dat is gelukkig heel simpel. Je neemt via deze link contact met mij op. Dan plannen we een intake waarin we samen  jouw situatie en uitdagingen doornemen.

Na de intake kijk ik een niveau dieper naar de uitdagingen en plannen die er liggen. Ik  doe vanuit mijn ervaring een assessment op 5 ‘Digital Growth drivers. Daarmee maak ik een plan wat we gaan uitvoeren. 

Dat hang van je situatie af. Ik ben gewend te werken binnen de Agile/Scrum methodiek wat inhoud dat je in sprints van 2 of 3 weken werkt. Daarbij functioneer ik als verbindende lead naar jouw team, bureau’s en eventuele externe partijen. Vooraf bepalen we wat er in die sprints moet gebeuren op basis van het plan. 

Aan de hand van de intake maak ik een inschatting van de uitdagingen en de complexiteit van je organisatie. Daarop gebaseerd maak ik een voorstel. Neem contact op als je hier meer over wilt weten.

In bepaalde gevallen kan ik zeker performance based werken. We maken dan afspraken over een aantal randvoorwaarden en vanzelfsprekend staat mijn beloning op een gezonde manier in relatie tot jou extra winst.

Je hebt de garantie dat er een zeer ervaren marketeer en growth hacker naar je plannen, je marketing-stack, je team en je partners kijkt.

Daarop maken we een realistisch plan en ervaring leert dat deze goede voorbereiding mooie resultaten oplevert.

NationaleNLOnlineMarketing

Over Christiaan

Ik heb ruim 15 jaar ervaring met online marketing, sales en digital projecten. 

De laatste 10 jaar zag ik de omvang, maar ook de complexiteit en de risico’s van de investering in marketing voor bedrijven toenemen.

Veel bedrijven gaan ‘niet snel genoeg’ of lopen achter de feiten aan.

Daarom bedacht ik een unieke dienst verlening om deze ondernemers te helpen.

Sinds eind 2018 helpt bij als ‘Digital Growth Coach’ bedrijven grip houden op hun online (omzet)groei