Bekijk ons werk

Onze projecten en klanten.

Hoe zet je een propositie in de markt? Als er qua marketing nog weinig tot niets beschikbaar is?
Finoxdex is een platform waar particuliere beleggers een kant en klare beleggingsstrategie kunnen volgen dat haar marketing beter wil maken voor nog meer resultaat.
CoachTribe.nl is hét contentplatform voor Coaches dat met onze hulp een kickstart kreeg.
Portbase is aanjager van digitale innovatie. Wij hielpen dit slimme informatieplatform voor havenlogistiek om het platform te lanceren.
Portbase is aanjager van digitale innovatie. Wij hielpen dit slimme informatieplatform voor havenlogistiek om de marketing sales gerichter te maken.
Schiphol is 's werelds grootste luchthaven en thuishaven van onder meer KLM. Ontdek hoe wij hielpen om data slimmer te managen en nieuwe proposities te ontwikkelen.
NicoLab gebruikt Artificial Intelligence als hulpmiddel bij interventie op eventuele beroertes. Ontdek hoe we de groei van zo'n platform inzetten.
umanCapitalCare is brede dienstverlener en strategisch partner voor werkend Nederland. Ontdek hoe wij hielpen om een technisch goed product met goede marketing nog beter in de markt te zetten.
Justlease is specialist op mobiliteitsgebied. Ontdek hoe wij hielpen om de verschillende proposities beter neer te zetten.
JBBX is een toonaangevend trainingsbureau gericht op persoonlijke groei en organisatie ontwikkeling. Ontdek hoe wij hielpen met een kickstart door het breed product assortiment te positioneren door effectiever te zijn met marketing.
FIRM24 is de one-stop-shop voor digitale MKB-ers en ondernemers die alles 100% online een BV willen oprichten en beheren. Wij hielpen dit bedrijf naar een volgend niveau.
Schiphol is 's werelds grootste luchthaven en thuishaven van onder meer KLM. Ontdek hoe wij hielpen om samen met stakeholders nieuwe proposities te ontwikkelen met betrekking tot de logistieke keten rondom luchtvracht.
Fundcoach is een soort supermarkt voor beleggingsfondsen en haalt steeds meer nieuwe beleggingsfondsen naar Nederland. Ontdek hoe wij hielpen deze te promoten en lanceren.
RegioBank is een Nederlandse bank, gericht op kleine ondernemers en consumenten in de regio. Ontdek hoe wij honderden tussenpersonen hielpen bij de online marketing van RegioBank's diensten.
Nuon is een energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan zo'n 2 miljoen Nederlandse huishoudens. Ontdek hoe wij NUON hielpen aan een stevige positie binnen het MKB-segment.
SNS is een Nederlandse bank die geldzaken makkelijker, persoonlijker en altijd in jouw belang maakt. Wij hielpen met het ontwikkelen van nieuwe verzekeringsproducten om die vervolgens online op grote schaal te kunnen verkopen.
Interpolis is een van Nederlands grootste verzekeraars en marktleider in de agrarische sector. Wij hielpen om het digitale transformatieproces te versnellen.
Nationale-Nederlanden is een financiële dienstverlener die producten en diensten aanbiedt op het gebied van verzekeringen, pensioenen en bankactiviteiten. Ontdek hoe wij hielpen om deze nieuwe bank voor consumenten te lanceren.
HUMAN KEY SOLUTIONS. RSG Finance is een snelgroeiende detacheerder van Finance Professionals voor grote bedrijven en organisaties. Wij hielpen ze online beter presteren door zowel meer klanten als talent op de arbeidsmarkt binnen te halen.
KPN is leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten en biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Ontdek hoe wij hielpen om de grote database met klanten stap voor stap en vooral data-gedreven te ontginnen.
RegioBank is een Nederlandse bank, gericht op kleine ondernemers en consumenten in de regio. Ontdek hoe wij hielpen om een nieuw product te ontwikkelen en introduceren voor klantbehoud.
GoldenTulip is een franchise organisatie dat met een brand en concept aantrekkelijk wil zijn voor gasten en franchisees. Wij hielpen om dit over te brengen via het global booking platform.
Portbase is aanjager van digitale innovatie. Wij hielpen dit slimme informatieplatform voor havenlogistiek om ondanks de verschillende customer journeys tot een schaalbare manier om met alle klanten te communiceren te komen.
Nationale-Nederlanden is een financiële dienstverlener die producten en diensten aanbiedt op het gebied van verzekeringen, pensioenen en bankactiviteiten. Ontdek hoe wij hielpen om een app te ontwikkelen en bouwen voor een fantastische gebruikers ervaring.

Heb je een specifieke uitdaging?

Ik kijk graag of ik je kan helpen

100% vrijblijvend, geen pitches, het gesprek blijft onder ons.