Search
Close this search box.

Voorbereiding Globale Expansie Video Platform

Video moet steeds interactiever. ShowTag helpt TV zenders en productiemaatschappijen hun video’s in no-time interactief maken. Maar hoe maak je een goede entree in die markt?

Wil je dit soort artikelen als eerste lezen?
Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Klantvraag

ShowTag helpt uitgevers, TV- en video producenten hun (bestaande) video-materiaal interactief te maken zodat ze snel en makkelijk van deze trend kunnen profiteren.

De technologie is volwassen en de Noors/Nederlandse start-up is klaar voor een globale uitrol.

Daarvoor moet er een nieuwe website, marketingfunnels en een contentstrategie komen. Ook moet er een nieuw marketingteam worden gebouwd.

Klantenwens

Aanpak

Samen met de CCO van Showtag gaan we aan de slag en zetten de eerste stappen. We zetten de lijnen uit voor de communicatie, content en marketingfunnelstrategie.

Op een pragmatische manier rebranden we de huidige look & feel en leggen in de vorm van UX designs de belangrijkste klik- en conversiepaden neer.

We recruteren diverse online specialisten uit ons netwerk en online marketplaces en briefen deze voor realisatie van de nieuwe website en marketingfunnel van ShowTag.

BagBooking
Ik zocht een ‘marketing-kapitein’. Iemand die mij kon helpen ons merk te herpositioneren, de marketing en het marketingteam op te zetten, en onze productfunnels te optimaliseren. Peter en Christiaan van ScaleUpExperience hebben ons hiermee goed kunnen helpen. Ik kijk nog steeds positief op de samenwerking terug.
Menno Troost

Menno Troost

Managing Director Bagbooking
MassInfra
Ik werk al meer dan 10 jaar naar volle tevredenheid samen met Christiaan en ScaleUpExperience. Niet iedereen kan het. Ideeën en klantinzichten snel omzetten in concreet werkende marketingstrategieen en funnels waarmee je blijvend klanten binnenhaalt en je marketingcampagnes rendabel zullen zijn. Zij wel. Wil je dat ook? Dan beveel ik hen aan.
Fred van Panhuis

Fred van Panhuis

Senior Marketing Automation Specialist

Structurele verandering

Dankzij het denkwerk vanuit de strategie, de UX flows-en designs én de kant & klare instructies voor webbouwer en marketingteam ging ShowTag.TV begin 2022 live. Inmiddels hebben we het groeiplan voor 2022 opgesteld waarin we ShowTag.TV helpen breed de markt in te gaan.

Vanzelfsprekend spelen online marketing, content-en SEO strategie, marketingfunnels en het experimenteren met nieuwe kanalen hierin een belangrijke rol.

Resultaat

EBook
10 Verkoop Versnellers
Ebook

Wacht...

Wil je ook:

Een salesgerichter marketingteam dat eerdere verkoopresultaten verpulvert?

Een goed geoliede marketingmachine, die maandelijks nieuwe klanten aanbrengt?

Het maximale uit je team halen zonder zelf eerst het wiel te moeten uitvinden?