ScaleUpExperience

Professionalisering van de marketing in cruciale fase

Je haalt aan de lopende band nieuwe beleggingsfondsen naar Nederland. Deze moeten gepromoot en gelanceerd worden. Zowel bij je bestaande als klanten. Hoe doe je dat?

Dit deden wij voor:

Onze aanpak

We hebben een strategie ontwikkeld voor het verhogen en optimaliseren van traffic en conversie op de website, en een praktische CLM aanpak geformuleerd om de bestaande klanten sneller en meer te laten fondsbeleggen door slimme cross-en-upsell aanbiedingen via marketing automation en de telesales opgezet en geprofessionaliseerd.

Toegepaste expertises

Vraag van Fundcoach

Fundcoach is het vergelijkingsplatform van beleggingsfondsen die je niet bij een andere bank kunt vinden. Met meer dan 30.000 klanten die hun in portefeuille is het marktleider in beleggingsfondsen.

Fundcoach had de ambitie om het potentieel van de acquisitie machine te benutten en niet enkel te draaien op de handige PR en de gratis minicursus slim beleggen van de oprichters Vetter en Welkzijn.

Marketeer met ondernemersmentaliteit en focus op verkoop. Zeldzaam Goede Marketeer

Jeroen Hesterman

Marketing Intelligence Specialist

Resultaat

De aanpak heeft geresulteerd in een sterke stijging van het aantal en percentage beleggende klanten, belegd vermogen per klant en marge per klant.

Tevens zijn er succesvol verschillende specialty fondsen en unieke gestructureerde producten in de Nederlandse markt geïntroduceerd.

Hebben jullie een soortgelijke uitdaging?

Soortgelijke projecten

Onze blueprint

Wacht...

Kopieer onze aanpak en:

Krijg een salesgerichter marketingteam dat eerdere verkoopresultaten verpulvert.

Ervaar hoe je een geoliede machine bouwt, ook als je weinig tijd of marketingkennis hebt.

Ontdek hoe je het maximale uit je team haalt zonder zelf een people manager te hoeven zijn.