Search
Close this search box.

Professionalisering van de marketing in cruciale fase

Je haalt aan de lopende band nieuwe beleggingsfondsen naar Nederland. Deze moeten gepromoot en gelanceerd worden. Zowel bij je bestaande als klanten. Hoe doe je dat?

Wil je dit soort artikelen als eerste lezen?
Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Klantvraag

Fundcoach is het vergelijkingsplatform van beleggingsfondsen die je niet bij een andere bank kunt vinden. Met meer dan 30.000 klanten die hun in portefeuille is het marktleider in beleggingsfondsen.

Fundcoach had de ambitie om het potentieel van de acquisitie machine te benutten en niet enkel te draaien op de handige PR en de gratis minicursus slim beleggen van de oprichters Vetter en Welkzijn.

Klantenwens

Aanpak

We hebben een strategie ontwikkeld voor het verhogen en optimaliseren van traffic en conversie op de website, en een praktische CLM aanpak geformuleerd om de bestaande klanten sneller en meer te laten fondsbeleggen door slimme cross-en-upsell aanbiedingen via marketing automation en de telesales opgezet en geprofessionaliseerd.

BearingPoint
Bij KPN, Fundcoach en SNS Bank werkte ik samen met Christiaan. Hij was – lang voordat het mainstream werd – al een datagedreven gedreven en salesgerichte marketeer. En ook een ondernemende marketeers. Daarnaast heb ik altijd met veel lol en plezier gehad in het werken met Christiaan.
Jeroen Hesterman

Jeroen Hesterman

Marketing Intelligence Specialist

Structurele verandering

De aanpak heeft geresulteerd in een sterke stijging van het aantal en percentage beleggende klanten, belegd vermogen per klant en marge per klant.

Tevens zijn er succesvol verschillende specialty fondsen en unieke gestructureerde producten in de Nederlandse markt geïntroduceerd.

Resultaat

EBook
10 Verkoop Versnellers
Ebook

Wacht...

Wil je ook:

Een salesgerichter marketingteam dat eerdere verkoopresultaten verpulvert?

Een goed geoliede marketingmachine, die maandelijks nieuwe klanten aanbrengt?

Het maximale uit je team halen zonder zelf eerst het wiel te moeten uitvinden?