logo

Onderscheid jezelf en creëer onvergetelijke proposities

Voordelig, zorgeloos en gemakkelijke private lease: Justlease timmert sinds 2012 hard aan de weg binnen de autowereld. Wat moet je dan doen om het onderscheidend vermogen van de verschillende proposities beter neer te zetten? Dan moet inventarisatie doen op de mogelijke customer journey’s en wenselijke proposities.

Dit deden wij voor:

Onze aanpak

Om het vraagstuk van Justlease te realiseren en een online vertaalslag te maken hebben we inventarisatie gedaan op mogelijke customer journey’s en wenselijke proposities. Deze inventarisatie was nodig om conversies via het online kanaal te kunnen ondersteunen.

Vervolgens hebben we concepten en wireframes ontwikkeld en praktische richtlijnen en handvatten opgeleverd om de online uitwerking van deze concepten neer te zetten.

Toegepaste expertises

Vraag van JustLease

Voordelig, zorgeloos en gemakkelijke private lease: Justlease timmert sinds 2012 hard aan de weg binnen de autowereld.

Wat moet je dan doen om het onderscheidend vermogen van de verschillende proposities beter neer te zetten? Dan moet inventarisatie doen op de mogelijke customer journey’s en wenselijke proposities.

Je eerste stappen maken in proposities en marktbewerking? Huur zo snel mogelijk deze mannen in!

Paul Wassenaar

General Manager Terberg Leasing

Resultaat

De aanpak heeft geresulteerd in de ontwikkeling van een nieuwe site op basis van het concept, wire frames en het prototype dat is opgeleverd. Tevens heeft Justlease de marketingmix verder kunnen vormgeven op basis van de opgezette richtlijnen vanuit de waardepropositie en positionering.

Hebben jullie een soortgelijke uitdaging?

Soortgelijke projecten

EBook
10 Verkoop Versnellers
Ebook

Wacht...

Wil je ook:

Een salesgerichter marketingteam dat eerdere verkoopresultaten verpulvert?

Een goed geoliede marketingmachine, die maandelijks nieuwe klanten aanbrengt?

Het maximale uit je team halen zonder zelf eerst het wiel te moeten uitvinden?