Online Autlease voor Consumenten op de kaart

Voordelig, zorgeloos en gemakkelijke private lease: Justlease timmert sinds 2012 hard aan de weg binnen de autowereld. Wat moet je dan doen om het onderscheidend vermogen van de verschillende proposities beter neer te zetten? Dan moet inventarisatie doen op de mogelijke customer journey’s en wenselijke proposities.
JustLease - Online Autlease voor Consumenten op de kaart

Vraag van JustLease

Voordelig, zorgeloos en gemakkelijke private lease: Justlease timmert sinds 2012 hard aan de weg binnen de autowereld.

Wat moet je dan doen om het onderscheidend vermogen van de verschillende proposities beter neer te zetten? Dan moet inventarisatie doen op de mogelijke customer journey’s en wenselijke proposities.

Onze aanpak

Om het vraagstuk van Justlease te realiseren en een online vertaalslag te maken hebben we inventarisatie gedaan op mogelijke customer journey’s en wenselijke proposities. Deze inventarisatie was nodig om conversies via het online kanaal te kunnen ondersteunen.

Vervolgens hebben we concepten en wireframes ontwikkeld en praktische richtlijnen en handvatten opgeleverd om de online uitwerking van deze concepten neer te zetten.

Resultaat

De aanpak heeft geresulteerd in de ontwikkeling van een nieuwe site op basis van het concept, wire frames en het prototype dat is opgeleverd. Tevens heeft Justlease de marketingmix verder kunnen vormgeven op basis van de opgezette richtlijnen vanuit de waardepropositie en positionering.

"Goede Marketing Professional"

Je eerste stappen maken in proposities en marktbewerking? Huur zo snel mogelijk deze mannen in!

Paul Wassenaar

General Manager Terberg Leasing

Onze inbreng

Strategie, Management & Organisatie
49%
UX design & ConceptOntwikkeling
21%

Soortgelijke projecten

Schiphol cover - Data proposities ontwikkelen en lanceren
HumanCapitalCare download cover - Hoe marketing een goed product nóg beter maakt
Schiphol cover - nieuwe propositie in complex stakeholderveld
Nuon cover - B2B Online marketing campagnes

Andere projecten

Schiphol is 's werelds grootste luchthaven en thuishaven van onder meer KLM. Ontdek hoe wij hielpen om data slimmer te managen en nieuwe proposities te ontwikkelen.
umanCapitalCare is brede dienstverlener en strategisch partner voor werkend Nederland. Ontdek hoe wij hielpen om een technisch goed product met goede marketing nog beter in de markt te zetten.