logo

Van concept naar markt binnen 1 maand

Content platformen zijn ‘here to stay’. Formules zoals Netflix bewijzen dat elke dag. CoachTribe.nl is hét contentplatform voor Coaches. Hoe maak je met zo’n platform een kickstart?

Dit deden wij voor:

Onze aanpak

Er moet een nieuwe website komen. Daarvoor moeten de positionering, de branding, het aanbod, de customer journey en marketingfunnels worden uitgedacht.

We maken strategie, UX en visual designs, selecteren leveranciers voor de bouw en projectmanagen de realisatie.

Daarnaast begeleiden we de ondernemers en het team in het opzetten van de marketingsprints en we helpen bij het opzetten en testen van verschillende funnelstrategieen.

Toegepaste expertises

Vraag van Coach Tribe

2 coaches hebben een plan. Ze hebben al jarenlang een goed lopende CoachingsBusiness.

Ze leiden met plezier andere coaches op, maar zien veel coaches nooit het zakelijke succes bereiken dat zij zelf hebben. Dat knaagt.

Met CoachTribe willen zij coaches alles bieden wat nodig is om van hun passie een succesvolle coachingsbusiness te bouwen. Maar hoe breng je zo’n concept naar de markt?

Merk, website en marketingfunnels staan nu goed. Begeleiding van ons team was prettig. Goeie combi van senioriteit en ‘hands-on’.
CoachTribe-Nieuwe-propositie-ontwikkelen-en-lanceren

Vincent van der Burg

Oprichter/Eigenaar CoachTribe

Resultaat

Dankzij het denkwerk vanuit de strategie, de UX flows-en designs én de kant & klare instructies voor webbouwer en marketingteam stond CoachTribe 1 maand (!) live.Alles is binnen tijd en budget gerealiseerd en het ziet het er mooi en strak uit. Dankzij onze begeleiding pakte iedereen uit het team zijn rol.

Inmiddels hebben we het groeiplan voor 2022 opgesteld waarin we CoachTribe breed in de markt gaan zetten.

Vanzelfsprekend spelen online marketing, content-en SEO strategie, marketingfunnels en het experimenteren met nieuwe kanalen hierin een belangrijke rol.

Hebben jullie een soortgelijke uitdaging?

Soortgelijke projecten

EBook
10 Verkoop Versnellers
Ebook

Wacht...

Wil je ook:

Een salesgerichter marketingteam dat eerdere verkoopresultaten verpulvert?

Een goed geoliede marketingmachine, die maandelijks nieuwe klanten aanbrengt?

Het maximale uit je team halen zonder zelf eerst het wiel te moeten uitvinden?