Nieuwe propositie ontwikkelen en lanceren

Content platformen zijn ‘here to stay’. Formules zoals Netflix bewijzen dat elke dag. CoachTribe.nl is hét contentplatform voor Coaches. Hoe maak je met zo’n platform een kickstart?

Vraag van Coach Tribe

2 coaches hebben een plan. Ze hebben al jarenlang een goed lopende CoachingsBusiness.

Ze leiden met plezier andere coaches op, maar zien veel coaches nooit het zakelijke succes bereiken dat zij zelf hebben. Dat knaagt.

Met CoachTribe willen zij coaches alles bieden wat nodig is om van hun passie een succesvolle coachingsbusiness te bouwen. Maar hoe breng je zo’n concept naar de markt?

Onze aanpak

Er moet een nieuwe website komen. Daarvoor moeten de positionering, de branding, het aanbod, de customer journey en marketingfunnels worden uitgedacht.

We maken strategie, UX en visual designs, selecteren leveranciers voor de bouw en projectmanagen de realisatie.

Daarnaast begeleiden we de ondernemers en het team in het opzetten van de marketingsprints en we helpen bij het opzetten en testen van verschillende funnelstrategieen.

Resultaat

Dankzij het denkwerk vanuit de strategie, de UX flows-en designs én de kant & klare instructies voor webbouwer en marketingteam stond CoachTribe 1 maand (!) live.Alles is binnen tijd en budget gerealiseerd en het ziet het er mooi en strak uit. Dankzij onze begeleiding pakte iedereen uit het team zijn rol.

Inmiddels hebben we het groeiplan voor 2022 opgesteld waarin we CoachTribe breed in de markt gaan zetten.

Vanzelfsprekend spelen online marketing, content-en SEO strategie, marketingfunnels en het experimenteren met nieuwe kanalen hierin een belangrijke rol.

""Goeie mensen, mooie resultaten""

Merk, website en marketingfunnels staan nu goed.
CoachTribe-Nieuwe-propositie-ontwikkelen-en-lanceren

Vincent van der Burg

Oprichter/Eigenaar CoachTribe

Onze inbreng

Strategie, Management & Organisatie
49%
UX design & ConceptOntwikkeling
84%

Download deze case

Een luchthave beschikt over veel data. Maar er ontstaat vaak pas concrete businesswaarde door die

Andere projecten

Hoe zet je een propositie in de markt? Als er qua marketing nog weinig tot niets beschikbaar is?
Finoxdex is een platform waar particuliere beleggers een kant en klare beleggingsstrategie kunnen volgen dat haar marketing beter wil maken voor nog meer resultaat.