Search
Close this search box.

Versnelling 
Globale Expansie Medtech Scale-up

Artificial Intelligence is steeds vaker een hulpmiddel voor artsen en specialisten. NicoLab doet dit bij interventie op eventuele beroertes. Hoe zet je de groei in met zo’n platform?

Wil je dit soort artikelen als eerste lezen?
Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Klantvraag

NicoLab helpt neurologen, radiologen, interventieradiologen bij het het snel en accuraat handelen bij beroertes.

De technologie is gebaseerd op AI en Machine Learning en heeft zich bewezen. Met een partnership met Philips en funding is bedrijf klaar voor verdere groei.

Daarvoor moet er een nieuwe website, marketingfunnels en een contentstrategie komen. Ook moet er een nieuw marketingteam worden gebouwd.

Klantenwens

Aanpak

Samen met de Marketingmanager van Nicolab gaan we aan de slag en zetten de eerste stappen.

We zetten de lijnen uit voor een nieuwe website. We scherpen de huidige look & feel aan en leggen in de vorm van UX designs de belangrijkste klik- en conversiepaden neer.

Daarnaast doen we een leveranciersselectie voor de webbouw, briefing van SEO en contentspecialisten en fixen de marketing basics voor een verdere groei in 2022.

We hadden ambitieuze targets die we alleen konden halen als we onze website snel zouden vernieuwen. Peter en Christiaan hebben ons fantastisch begeleid in de conceptontwikkeling, het selecteren van leveranciers en meenemen van collega’s tijdens de bouw en realisatie van onze nieuwe website. We hebben niet alleen geprofiteerd van hun ervaring, maar zij hielpen ons ook aan waardevolle nieuwe partners.
Nina FearWheater - NicoLab

Nina FearWheater

Business Developer NicoLab
NicoLab Logo
Bij Nicolab hadden we extreem ambitieuze targets. We moesten én een nieuwe website, én een nieuw marketingteam up-en-running zien te krijgen in en korte tijd. Peter & Christiaan hebben ons goed geholpen bij het maken van de plannen, en kickstarten van dit geheel. Zij brachten structuur, contracteerden nieuwe leveranciers en het begeleiden van de realisatie van de nieuwe corporate website
Eelco Dolfsma - NicoLab

Eelco Dolfsma

Marketing Manager NicoLab

Structurele verandering

Dankzij het denkwerk vanuit de strategie, de UX flows- en designs én de kant & klare instructies voor webbouwer en de begeleiding van de marketeers van Nicolab gaat de vernieuwde website begin 2022 live. Inmiddels hebben we het groeiplan voor 2022 opgesteld waarin we Nicolab en haar marketingteam gaan helpen breder in haar markt actief te zijn.

Vanzelfsprekend spelen online marketing, content-en SEO strategie, marketingfunnels en het experimenteren met nieuwe kanalen hierin een belangrijke rol.

Resultaat

EBook
10 Verkoop Versnellers
Ebook

Wacht...

Wil je ook:

Een salesgerichter marketingteam dat eerdere verkoopresultaten verpulvert?

Een goed geoliede marketingmachine, die maandelijks nieuwe klanten aanbrengt?

Het maximale uit je team halen zonder zelf eerst het wiel te moeten uitvinden?