Fintech bedrijf naar het volgende niveau met marketing & digital

Lage rentes en inflatie maken beleggen aantrekkelijker dan ooit. Finodex speelt met haar TradingSystemen goed op in. Maar hoe maak je je marketing beter voor nog meer resultaat?

Wil je dit soort artikelen als eerste lezen?
Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Klantvraag

Finodex is in Nederland marktleider in tradingsystemen. Zo’n computersysteem belegt voor jou, volgens een vooraf bepaalde en bewezen belegggingstrategie. Starten is simpel. Je koppelt je rekening van Binck Bank, Todays, of die van één van de andere geselecteerde brokers en je kunt beginnen. 


De positionering, branding en conversie van Finodex moeten beter en het aanbod moet veel verleidelijker. De vraag van Finodex was: ’Hoe doen we dat?’

Klantenwens

Aanpak

Samen met de ondernemer scherpen we de identiteit en positionering aan. We vertalen door naar een merk- en communicatiestrategie, een vernieuwde huisstijl.

Daarna analyseren we de Customer Journey en de ideeën over marketingfunnels, campagnes en landingspagina’s.

Daarmee ontwerpen we klik-en conversiepaden. Deze werken we vervolgens uit in UX en visual designs en begeleiden de implementatie hiervan op Finodex.com.

We hebben een fantastisch product. Maar onze positionering, branding, marketingfunnels en website konden beter. Christiaan en Peter hebben ons geholpen deze stappen te zetten. En dat levert nog steeds mooie resultaten op. Ik kan ieder groeibedrijf dat de marketing sales of klantgerichter wil maken en naar het volgende niveau wil, aanbevelen om eens met hen in gesprek te gaan.

Herbert Robijn

Founder Finodex

Structurele verandering

Op basis van de aangescherpte positionering zijn website, marketingfunnels, e-mail flows en de product-assortimentpagina’s stap voor stap vernieuwd.

Met de opgeleverde componenten en guidelines kan Finodex nu sneller en goedkoper nieuwe (landings)pagina’s bouwen en campagnes draaien.

Hiermee is de conversie geoptimaliseerd en heeft Finodex meer slagkracht in de marktbewerking.

Resultaat

logo