Meer groei door structuur aan te brengen

Je hebt een breed product assortiment en bent heel succesvol. Dat is alleen nog niet zo zichtbaar op je website. En je wilt effectiever zijn met marketing. Hoe maak je die kickstart?
JBBX - Meer groei door structuur aan te brengen

Vraag van JBBX

JBBX is een trainingsinstituut. Zij bieden tal van trainingen op gebied van persoonlijke ontwikkeling en transformatie en richten zich met name op de zakelijke markt.

JBBX werkt voor grote klanten, heeft een team van ervaren trainers een biedt breed portfolio aan diensten aan. Dat is alleen nog zichtbaar op de website.

Om de volgende stap te kunnen maken, moet dat veranderen. De uitstraling moet beter, maar vooral het het aanbod moet beter worden gepositioneerd.

De onderlinge verschillen en praktische details moeten duidelijk zijn en de verleiding kan beter. Daarnaast moet efficienter met deelnemers worden gecommuncieerd.

Onze aanpak

Ik volg een 2-sporen beleid. Enerzijds moet de website – met beperkte middelen – naar het volgende niveau. Met paar sessies kom ik tot een klantgerichte indeling.

Daarnaast doe ik SEO en concurrentie onderzoek en baseer daarop de UX en visual designs voor een verbouwing van de website.

Daarnaast gaan we met marketingautomation aan de slag om efficienter met deelnemers te communiceren. We implementeren ActiveCampaign en richten diverse marketingfunnels en deelnemerscommunicatie in.

Resultaat

Dankzij de uitstekende designs en briefing heeft de webbouwer de site voor een relatief beperk budget kunnen verbouwen en de branding kunnen upgraden.

Hiermee is JBBX.nl beter vindbaar, gaan de conversies omhoog, kunnen trainers bloggen en kunnen social media en advertentiecampagnes meer opleveren.

Door de Marketing Automation verloopt de communicatie met deelnemers grotendeels geautomatiseerd waardoor de back-office zich kan richten op sales en service.

Met deze structuur heeft JBBX marketingwise mooie basis om succesvoller te zijn en kan zij met een relatief klein marketingteam een flinke impact maken.

"Bracht Inzicht & Structuur"

MarketingCoach die ons structuur & hands-on kennis van Marketingfunnels en Marketing Automation inbracht.

Merijn van der Boom

Content Manager JBBX

"MarketingBasics Gefixt😀"

Website Basics gefixt, MarketingFunnel op orde. Ontzorgd op schakelen met externe partijen en collega’s.

Jan Bart Brockhuis

Oprichter JBBX Leiderschap en Transformatie

Onze inbreng

Strategie, Management & Organisatie
39%
UX design & ConceptOntwikkeling
31%

Soortgelijke projecten

ShowTag download cover - Voorbereiding globale expansie video platform
Portbase 3 download cover - Organisatie Advies Inrichting Marketing Team
Regiobank cover - Fundament voor groei en de nodige marketingawards
SNS Bank cover - Opzet van een ECommerce afdeling

Andere projecten

Hoe zet je een propositie in de markt? Als er qua marketing nog weinig tot niets beschikbaar is?
Portbase is aanjager van digitale innovatie. Wij hielpen dit slimme informatieplatform voor havenlogistiek om de marketing sales gerichter te maken.