logo

Zo gingen we van start-up naar marktleider

Stel je hebt een start-up en die draait leuk. Hoe pak je dan lift naar het volgende niveau? Lees hier hoe ik als investerende marketingmanager een bedrijf naar het volgende niveau hielp.

Dit deden wij voor:

Onze aanpak

In een start-up zijn er altijd té veel ideeën en is er altijd te weinig tijd en geld. We moesten dus keuzes maken. Zeker in het begin.

We kozen voor een keiharde focus op zoekmachine marketing in combinatie met een slimme marketingfunnel.

We zetten daar vol op in, en dat betaalde zich goed uit. Stap voor stap optimaliseerden we ook de website en bouwden het marketingteam uit. Ook dat ging met het nodige vallen en opstaan, maar uiteindelijk hadden we een goed team met een gezonde sales-mindset.

Toegepaste expertises

Vraag van Firm24

Ruim 50.000 BV’s worden er ieder jaar in Nederland opgericht. En een steeds groter percentage daarvan gaat volledig online.

Als je BV wilt oprichten, en je gaat Googlen, is de kans groot dat je bij Firm24 uitkomt. Zij zijn met afstand de grootste in het online oprichten van BV’s.

Dat ging echter niet vanzelf. Een aantal jaren geleden deed ik als interimmer een klus bij deze start-up. We waren toen met zijn vieren en een paar werk-studenten.

Na deze klus besloot ik zelf in dit bedrijf te investeren. Als marketingmanager professionaliseerde ik alles wat nodig was om ‘next level’ te gaan. En dat is goed gelukt!

BagBooking
Ik zocht een ‘marketing-kapitein’ voor herpositionering, opzetten marketingteam en productfunnels. Fijne samenwerking!
Menno Troost

Menno Troost

Managing Director Bagbooking
MassInfra
10+ jaar samenwerking inmiddels. Converteren ideeën naar succesvolle marketingstrategieën funnels.
Fred van Panhuis

Fred van Panhuis

Senior Marketing Automation Specialist

Resultaat

De gekozen aanpak, de gerichte investering en het harde werken leidt tot meer en meer sales. We groeien uit tot onbetwiste marktleider.

Met meerdere websites, een overload aan uitstekende content – die ik voor een groot deel zelf schreef of op SEO criteria controleerde – en een aantal slimme advertentiecampagnes, domineerden we de markt.

Die positie hebben we tot op de dag van vandaag weten vast te houden. Inmiddels is Firm24 met afstand marktleider op het oprichten van BV’s.

Hebben jullie een soortgelijke uitdaging?

Soortgelijke projecten

No data was found
EBook
10 Verkoop Versnellers
Ebook

Wacht...

Wil je ook:

Een salesgerichter marketingteam dat eerdere verkoopresultaten verpulvert?

Een goed geoliede marketingmachine, die maandelijks nieuwe klanten aanbrengt?

Het maximale uit je team halen zonder zelf eerst het wiel te moeten uitvinden?